Κατηγορίες
Γενικά

Αιγινιακός – Με όπλο την άμυνα

298321_10200966302664945_642214975_nΗ διαφαινόμενη άνοδος για την ομάδα του Αιγινίου βασίζεται σε πολλούς παράγοντες, όπως το «γεμάτο» ρόστερ και η οικονομική συνέπεια του χρηματοδότη Γιάννη Νιώπα και των συνεργατών του. Αγωνιστικά πάντως το ατού για την ομάδα του Γιάννη Βλάχου στα τελευταία ματς δείχνει η άμυνα… μπετόν.

Η ομάδα της Πιερίας έχει κρατήσει το «μηδέν» σε όλο τον δεύτερο γύρο και συγκεκριμένα έξι αγωνιστικές. Πέντε είναι φυσικά τα παιχνίδια, χωρίς τη νίκη στα χαρτιά με την Τσαριτσάνη και πιο συγκεκριμένα στις ισοπαλίες με Ζάκυνθο και Κρανούλα, αλλά και στα τρία τελευταία διαδοχικά τρίποντα με Σιδηρόκαστρο, Βατανιακό και Λευκάδα.

Στα αγωνιστικά, ο Αιγινιακός συνεχίζει την προετοιμασία για το εντός έδρας ντέρμπι της Κυριακής με τη δεύτερη Αναγέννηση Καρδίτσας, ευελπιστώντας να πανηγυρίσει ακόμα ένα τρίποντο και να αγκαλιάσει και άλλο την άνοδο στη Football League.

Ο Βλάχος δεν υπολογίζει μόνο στον Γιάννη Δερμίση, αφού ο νεαρός αριστερός μπακ έχει τράβηγμα στον προσαγωγό, κάνει θεραπεία και θα μπει από Δευτέρα στις προπονήσεις. Στον αντίποδα, ο Κώστας Έξαρχος επανέρχεται από τιμωρία.

*Δημήτρης Δερμίσης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected