Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική (Α’ όμιλος) – Η Ραχιά στο…επίκεντρο!

μπαλα

Μόλις δύο αγωνιστικές πριν το τέλος και του φετινού “μαραθωνίου” και το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής μονοπωλεί η ουρά της βαθμολογίας. Η τετραπλή ισοβαθμία των ΑΟ Συκιάς, Εθνικού Ράχης, Αγροτικού Αστέρα Πλατέος και Μακεδονικού Πλατάνου στους 22 βαθμούς έχει δημιουργήσει ένα άνευ προηγουμένου…θρίλερ για το ποιες δύο ομάδες θα υποβιβαστούν στην Β’ Ερασιτεχνική.

Στην…δίνη του υποβιβασμού βρίσκεται μαθηματικά και ο Άρης Παλαιοχωρίου, ο οποίος αγωνίζεται εντός έδρας με την χωρίς βαθμολογικό κίνητρο Θύελλα Σταυρού και μπορεί ακόμη και ο ένας βαθμός να είναι αρκετός για τη σωτηρία.

Στους “μνηστήρες” των άλλων δύο θέσεων δεσπόζει το ντέρμπι στο γήπεδο της Ραχιάς, ανάμεσα στον τοπικό Εθνικό και τον ΑΟ Συκιάς. Η ομάδα του Γιώργου Μαραγκού ευελπιστεί να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, δίνοντας την…χαριστική βολή στους “πράσινους”, που θα επιδιώξουν το θετικό αποτέλεσμα, καθώς θα χρειαστεί μία νίκη την τελευταία αγωνιστική με τον Άρη Παλαιοχωρίου εντός για να πανηγυρίσει την σωτηρία. Σημειώνουμε πως ο Εθνικός την επόμενη Κυριακή μεταβαίνει στον Πλάτανο για το μεγάλο ντέρμπι παραμονής με αντίπαλο τον Μακεδονικό και ως εκ τούτου το αυριανό παιχνίδι αποκτά τον χαρακτήρα τελικού για τους νεοφώτιστους.

Ο τέταρτος της ισοβαθμίας (ο Μακεδονικός έχει ρεπό) Αγροτικός Αστέρας Πλατέος υποδέχεται τον Ολυμπιακό Λουτρού με μοναδικό στόχο το “τρίποντο” που θα τον φέρει σε θέση ισχύος για τη συνέχεια. Την τελευταία αγωνιστική η ομάδα του Γιώργου Κωνσταντάκου αντιμετωπίζει τον ΠΑΟ Παλατιτσίων εκτός έδρας.

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής προτελευταίας αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 16.00 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου):

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (1) – Αλιάκμων Νησελίου (8)  [1-1]

Άρης Παλαιοχωρίου (9) – Θύελλα Σταυρού (6)  [0-0]

Αγροτικός Αστέρας Πλατέος (11) – Ολυμπιακός Λουτρού (7)  [5-1]

Εθνικός Ράχης (12) – ΑΟ Συκιάς (13)  [2-3]

Αστέρας Αλεξάνδρειας (5) – ΠΑΟ Παλατίτσια (3)  [0-4]

ΠΑΟ Κορυφής (4) – Νηρέας Βέροιας (2)  [1-4]

Ρεπό : Μακεδονικός Πλατάνου (10)

δείτε εδώ τη βαθμολογία και τους σκόρερς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected