Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική (Β’ όμιλος) – Ποιος από τους τρεις…;

μπαλα11

Το ερώτημα που απομένει να απαντηθεί πλέον στον δεύτερο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής είναι ένα : ποιος από τους Απόλλων Λυκογιάννης, Ελπίδα Μονοσπίτων και ΑΣ Πατρίδας θα ακολουθήσει την ΑΕ Σφηκιάς στην Β’ Κατηγορία. Οι τρεις ομάδες αγωνίζονται με ομάδες που δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο και είναι πιθανό μετά το πέρας της 25ης αγωνιστικής να παραμείνει η τωρινή κατάταξη.

Στο γκρουπ των ομάδων αυτών μαθηματικά μπορεί να υπολογιστεί και η Δόξα Νάουσας με 28 βαθμούς, η οποία θέλει μία νίκη για να εξασφαλίσει οριστικά την παραμονή της. Για την αυριανή 25η αγωνιστική μεταβαίνει στο ΕΑΚ Μακροχωρίου, όπου θα αντιμετωπίσει την απογοητευμένη μετά την αποτυχία να βρεθεί στις δύο προνομιούχες θέσεις Ακαδημία Βέροιας.

Ο Απόλλων Λυκογιάννης αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΓΑΣ Κοπανού και θα επιδιώξει την νίκη που θα τον φέρει “αγκαλιά” με τη σωτηρία. Παρόμοιος ο στόχος και για την Ελπίδα Μονοσπίτων, που υποδέχεται τον Ολυμπιακό Νάουσας, που την προηγούμενη αγωνιστική έκανε το…χρέος του και με τη νίκη του κόντρα στον Μακεδόνα Βέροιας, εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή. Τέλος ο ΑΣ Πατρίδας, που το αρνητικό σερί των 9 αγωνιστικών χωρίς νίκη τον έφεραν στην προτελευταία θέση με 24 βαθμούς, υποδέχεται την ήδη υποβιβασμένη ΑΕ Σφηκιάς, όμως δεν της φτάνουν οι 3 βαθμοί, καθώς θα πρέπει να περιμένει και ένα…δώρο από τα άλλα δύο παιχνίδια.

Την τελευταία αγωνιστική οι τρεις ομάδες που διεκδικούν τα δύο εισιτήρια παραμονής στην Α2 αγωνίζονται κατά σειρά : Δόξα Νάουσας (εντός), Μακεδόνας Βέροιας (εκτός) και Ολυμπιακός Νάουσας (εκτός).

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της προτελευταίας αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 10.30 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου):

ΓΑΣ Κοπανού (7) – Απόλλων Λυκογιάννης (10)

Ακαδημία Βέροιας (3) – Δόξα Νάουσας (9)

ΑΣ Πατρίδας (12) – ΑΕ Σφηκιάς (13)

ΑΣ Ειρηνούπολης (4) – ΓΑΣ Ροδοχωρίου (8)

Ελπίδα Μονοσπίτων (11) – Ολυμπιακός Νάουσας (5)

Νέα Γενεά Νικομήδειας (1) – Μακεδόνας Βέροιας (6)

Ρεπό : Άτλας Ζερβοχωρίου (2)

δείτε εδώ τη βαθμολογία και τους σκόρερς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected