Κατηγορίες
Μικτές Ημαθίας

Μικτές Ομάδες – Φιλικοί αγώνες με τα τμήματα υποδομής Κ-15 και Κ-17 της ΠΑΕ Βέροιας

image001Δεύτερη μέρα συγκέντρωσης για τα τμήματα της 3ης Περιφέρειας αύριο Τρίτη 26 Μαρτίου στο Ενωσιακό γήπεδο της Κοζάνης που έχει οριστεί από την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ για τις προπονήσεις της 3ης Περιφέρειας. Οι Μικτές ομάδες θα αναμετρηθούν σε παιχνίδι με φιλικό χαρακτήρα, με τις ομάδες της ΠΑΕ Βέροιας Κ-15 και Κ-17.

Συγκεκριμένα ο προπονητής των Παίδων της Περιφέρειας Κωνσταντινίδης Απόστολος θα παρατάξει ότι καλύτερο έχει αξιολογηθεί μέχρι τώρα, σε μια προσπάθεια στο μικρό διάστημα που απομένει μέχρι την πρεμιέρα με την 2η Περιφέρεια που ως γνωστό θα γίνει στην Μίκρα στις 17/4, να έχει μια σαφή εικόνα για την Μικτή ομάδα. Οι παίκτες που έχουν επιλεγεί από την πρώτη προπόνηση θα πρέπει να βρίσκονται στην Κοζάνη στις 3.15 μμ.

Από την άλλη πλευρά στους Νέους ο Ημαθιώτης Λυμούσης Αντώνης, που διακρίνεται στην φωτογραφία με τον Περιφερειακό προπονητή κ. Βασιλείου και τον Κωνσταντινίδη, όπως έδειξε και από την πρώτη προπόνηση που το κλίμα ήταν πάρα πολύ θετικό, θα προσπαθήσει με την σειρά του να «δέσει» την ομάδα, σε μια προσπάθεια να παρουσιαστούν οι Νέοι της 3ης Περιφέρειας έτοιμοι για την πρεμιέρα, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως στο Νομό μας, αλλά και στους γύρω Νομούς που αποτελούν την 3η Περιφέρεια, υπάρχει αρκετό ποδοσφαιρικό ταλέντο. Οι Νέοι θα πρέπει να βρίσκονται στο ενωσιακό γήπεδο της Κοζάνης στις 5 το απόγευμα.

Ο αγώνας των Παίδων θα ξεκινήσει στις 16:15 και των Νέων στις 18:15. Είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν από κοντά ότι καλύτερο διαθέτει η 3η Περιφέρειά σε τμήματα υποδομής και επίλεκτων ποδοσφαιριστών από τους γύρω Νομούς και από την άλλη τις νεοσύστατες ομάδες Κ-15 και Κ-17 της ΠΑΕ Βέροιας, στις οποίες πολλοί παίκτες από όμορους Νομούς αγωνίζονται, αφήνοντας μάλιστα πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Πρεμιέρα στις 31/3 με τα Γρεβενά οι Προπαίδες της Ημαθίας. Έγινε η κλήρωση των αγώνων.

Στα γραφεία της Ε.Π.Ο. πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Μαρτίου η κλήρωση των αγώνων των Μικτών ομάδων Ενώσεων για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων  κατηγορίας Προπαίδων (γεννηθέντες 2001-2002).  Η Ε.Π.Σ.  Ημαθίας συμμετέχει στον 3ο όμιλο με τις αντίστοιχες ΕΠΣ Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας.

Το φετινό πρωτάθλημα, σύμφωνα με την προκύρηξη που απέστειλε η διοργανώτρια αρχή σε όλες τις Ενώσεις, δεν έχει σημαντικές αλλαγές σε ότι αφορά την φετινή διοργάνωση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.  Όπως και των Νέων και Παίδων, που συνεχίζεται με τις Περιφέρειες, ανατίθεται στην Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής της ΕΠΟ και θα διεξαχθεί σε μία φάση και σε μονούς αγώνες των έντεκα (11) Ομίλων (9 Ομίλους των 5 ομάδων όπου κάθε ΕΠΣ θα δώσει 4 αγώνες δυο εντός και δυο εκτός και 2 Ομίλους των 4 Ομάδων στους οποίους θα συμμετέχουν οι Μικτές Ομάδες των 53 ΕΠΣ της χώρας, χωρισμένες με γεωγραφικά κριτήρια.

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής των ποδοσφαιριστών στην διοργάνωση είναι φυσικά να κατέχουν Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας, χωρίς τα οποία δεν μπορεί να συμμετέχει κάποιος σύμφωνα και με το άρθρο 18 του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων.

Επίσης θα πρέπει ο ποδοσφαιριστής να μετέχει στα τμήματα υποδομής του σωματείου του και να έχει το δικαίωμα να αγωνίζεται στις Εθνικές Ομάδες (Ελληνική υπηκοότητα).

Το πρωτάθλημα αρχίζει την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 και η ομάδα της ΕΠΣ Ημαθίας την 1η αγωνιστή υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα των Γρεβενών στο γήπεδο Παλατιτσίων. Ο Ενωσιακός προπονητής κ Λυμούσης έχει ήδη αξιολογήσει μέσα από τις προπονήσεις προεπιλογής που έχουν γίνει και έχει κάνει τις τελικές του επιλογές για το μίνι αυτό πρωτάθλημα. Στόχος είναι φυσικά μέσα από τους αγώνες να δοθεί η δυνατότητα να αγωνισθούν περισσότεροι παίκτες, αφού θα παίζουν όλα τα παιδιά (επιτρέπονται 7 αλλαγές).

Αναλυτικά οι αγώνες της ΕΠΣ Ημαθίας:

1η       31/3/13     Ημαθία –  Γρεβενά

2η         7/4/13     Καστοριά  – Ημαθία

3η       14/4/13     Ημαθία – Φλώρινα

4η       21/4/13     Ρεπό

5η       28/4/13     Κοζάνη  – Ημαθία

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/3  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ

Η Τεχνική επιτροπή Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας και ο Ενωσιακός προπονητής κ. Λυμούσης,   ενόψει  της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, έχουν καλέσει  20 ποδοσφαιριστές  να βρίσκονται  την Παρασκευή 29 Μαρτίου και  ώρα 16:00 μμ,   στο γήπεδο Παλατιτσίων, έχοντας την αθλητική τους περιβολή. Επίσης όσα παιδιά δεν έχουν φέρει τα  Δελτία τους, να τα προσκομίσουν στον προπονητή τους μέχρι την Τρίτη, για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο αγώνα.

*Δελτίο Τύπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected