Παιδικό Ημαθίας

Νηρέας Βέροιας – ΠΑΟΚ Κουλούρας 2-2 (4-2 πέναλτι)

41Ένα μεγάλο παιχνίδι, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αγώνα μεγαλύτερων ηλικιών, παρακολουθήσαμε σήμερα στο Ενωσιακό Γήπεδο Παλατιτσίων. Νηρέας Βέροιας και ΠΑΟ Κουλούρας για δεύτερο παιχνίδι διαφήμισαν το ποδόσφαιρο και απέδειξαν πως μόνο οι λεπτομέρειες θα έκριναν τον φιναλίστ του φετινού πρωταθλήματος.

Το ματς, που παρακολούθησαν 70-80 περίπου θεατές, κρίθηκε στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι και με σκορ 4-2 ο Νηρέας προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΓΑΣ Βέροια στο ίδιο γήπεδο στις 7 Απριλίου. Ο ηττημένος της ημιτελικής φάσης ΠΑΟ Κουλούρας θα αγωνιστεί στον μικρό τελικό με την Ακαδημία Βέροιας την ίδια μέρα στις 15.30 (ο μεγάλος τελικός διεξάγεται μετά το τέλος του αγώνα για το ασημένιο μετάλλιο).

Το ξεκίνημα του αγώνα δεν προμήνυε σε τίποτα την συνέχεια που θα ακολουθούσε καθώς οι δύο ομάδες μπήκαν “σφιγμένες” στο γήπεδο και προσπάθησαν να κυριαρχήσουν στον χώρο του κέντρου. Η ομάδα του Μανώλη Γιοβανόπουλου παίζοντας “κλειστά” και με αντεπιθέσεις, έδειχνε πιο επικίνδυνη στην κόντρα και σε μία από αυτές κατάφερε με τον Νικολόπουλο στο 30′ να μπει μπροστά στο σκορ, βάζοντας “φωτιά” στον αγώνα.

Ο Τόλης Χατζάρας έδωσε εντολή να ανέβουν οι γραμμές και σταδιακά οι “κόκκινοι” άρχισαν να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο και να γίνονται πιο απειλητικοί για την εστία του Τσιφλίδη. Το πρώτο μέρος όμως τελείωσε χωρίς την “απάντηση” των γηπεδούχων και τους “ασπρόμαυρους” να κρατάνε γερά το υπέρ τους σκορ.

Το δεύτερο μέρος έμελλε τελικά να είναι το διάστημα αυτό που θα γίνουν όλα! Στο 54′ και μετά από σύγχυση στην άμυνα του ΠΑΟΚ, ο Τσιούχας θα επωφεληθεί και θα ισοφαρίσει για την ομάδα του μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Ο Νηρέας συνέχισε το ίδιο επιθετικά και στο 66′ θα πετύχει την απόλυτη ανατροπή, με γκολ του Στυλίδη αυτή το φορά κάνοντας το 2-1.

Και ενώ όλα έδειχναν πως η πλάστιγγα έγερνε προς την πλευρά των γηπεδούχων, δύο λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της συνάντησης κ. Κωστούλη, ο Λαφτσίδης με ωραίο διαγώνιο σουτ έφερε το ματς στα ίσια και ουσιαστικά έστειλε το ματς στην διαδικασία των πέναλτι, καθώς απέμεναν λίγα δευτερόλεπτα για να μπορεί να αντιδράσει η γηπεδούχος ομάδα.

Ας δούμε τους παίκτες που εκτέλεσαν τα πέναλτι και πως διαμορφώθηκε το 4-2 :

Παντέλογλου (ΠΑΟΚ)  απόκρουση Σαφαρίκα

Χαλβατζής (Νηρέας)  1-0

Τερζής (ΠΑΟΚ)  1-1

Πατσιαβούρας (Νηρέας)  2-1

Ιωάννου (ΠΑΟΚ)  2-2

Τσιούχας (Νηρέας)  3-2

Τζιλόπουλος (ΠΑΟΚ)  άουτ

Δημούλτσης (Νηρέας)  4-2

Συνθέσεις

Νηρέας Βέροιας : Σαφαρίκας, Δημούλτσης, Αντωνιάδης, Πατσιαβούρας, Νικόπουλος, Τσιότρας, Τσιούχας, Ντουμάνης, Στυλίδης, Λιόλιος (57′ Κατσιγιαννόπουλος), Χαλβατζής.

ΠΑΟ Κουλούρας : Τσιφλίδης, Νεστορόπουλος, Παντέλογλου, Παπαδόπουλος, Καρύδας (65′ Χαραλαμπίδης), Νικολόπουλος, Ιωάννου, Μελιόπουλος (69′ Λαφτσίδης), Τερζής, Δελημάνης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected