Παιδικό Ημαθίας

Ακαδημία Βέροιας – ΓΑΣ Βέροια 1-3

532960_10201041866153985_1065751267_nΤην ανωτερότητα της απέδειξε για άλλη μία φορά η ομάδα του Γιάννη Καψαλιάρη, κερδίζοντας και στη Ραχιά την Ακαδημία Βέροιας με 3-1. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως και τα τέσσερα γκολ του αγώνα σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο βρεθήκαμε στο γήπεδο και καταγράψαμε με το φακό όλα τα γκολ της συνάντησης.

Η ομάδα του Φίλιππου Πέιου αγωνίστηκε ελεύθερα, προσπάθησε να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του αγώνα αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος, στις 7 Απριλίου στο Ενωσιακό Γήπεδο των Παλατιτσίων. Εκεί θα βρεθεί η “Βασίλισσα”, που κυριάρχησε στο πρώτο μέρος και έχοντας σε εξαιρετική μέρα την μεσοεπιθετική γραμμή, επέβαλλε πλήρως τον ρυθμό της και κατάφερε να πάρει την δίκαιη πρόκριση.

Μάλιστα το γρήγορο γκολ του Πίκου μόλις στο 4ο λεπτό, τάραξε τις ισορροπίες του αγώνα και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για τους φιλοξενούμενους, έχοντας και το υπέρ τους σκορ του πρώτου αγώνα (2-0). Οι παίκτες του Γιάννη Καψαλιάρη δεν επαναπαύθηκαν στο γκολ και βγήκαν και πάλι με αξιώσεις στην επίθεση και στο 19′ ο ίδιος παίκτης θα διπλασιάσει τα τέρματα της Βέροιας, βάζοντας τέλος στα όνειρα της Ακαδημίας για πρόκριση.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι οπισθοχώρησαν δίνοντας χώρο στους γηπεδούχους, οι οποίοι ανέβασαν την απόδοση τους. Η είσοδος του Δρόσου έδωσε πιο επιθετική πνοή στους “κυανοκόκκινους”, οι οποίοι θα καταφέρουν να μειώσουν με ωραίο σουτ του Καλαϊτζίδη στο 28′, δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στον αγώνα.

Όμως οι φιλοξενούμενοι θα απαντήσουν γρήγορα στο γκολ της Ακαδημίας, με ένα εξαιρετικό όπως θα δείτε και στο βίντεο αργότερα γκολ του Ευθυμίου, που στην κίνηση “κεραυνοβόλησε” τον Κούβαρο κάνοντας το 1-3, λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Παυλίδη για το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες κατέβασαν…ταχύτητα και τα τελευταία 40 λεπτά του ημιτελικού ήταν μια τυπική διαδικασία.

Συνθέσεις

Ακαδημία Βέροιας : Κούβαρος Δ. (58′ Κούβαρος Ο.), Γαβριηλίδης, Πελεκίδης, Καβουνόπουλος (58′ Μπεκιαρίδης), Καλαϊτζίδης, Χαρίσης, Σοφιανίδης (24′ Δρόσος), Παπαδόπουλος, Τσαλακόπουλος, Τηλκερίδης, Γκιουλέκας.

ΓΑΣ Βέροια : Νικολαϊδης, Σούγκαρης (51′ Παπάς), Βύζας, Ποζιάδης (60′ Κρύπας),Ταραμονλής, Κουτρουλιάς, Καραγιάννης (51′ Μουρατίδης), Σαρκατζής, Σαμιώτης, Πίκος, Ευθυμίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected