Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Ολυμπιακός Κ17 – Αστέρας Τρίπολης Κ17 (2-1) Βασικός ο Τούφας

487431_535236199860975_1798667691_nΕρυθρόλευκο χρώμα είχε το ντέρμπι κορυφής του νοτίου ομίλου, καθώς ο Ολυμπιακός επικράτησε του Αστέρα με 2-1 σε παιχνίδι για την πέμπτη αγωνιστική του τρίτου γύρου του πρωταθλήματος Κ17 της Σούπερ Λίγκ.

Οι ερυθρόλευκοι με την νίκη τους αυτή έφτασαν τους 45 βαθμούς και  ”πάτησαν” κορυφή έχοντας όμως συγκάτοικο τον Παναθηναικό αλλά και δύο παιχνίδια λιγότερα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, που μπήκαν δυνατά όμως μία το δοκάρι στο 14′ και απο την άλλη δύο λεπτά αργότερα η καλή επέμβαση του πορτιέρο του αστέρα δεν επέτρεψαν στον Αργύρη Τούφα να ανοίξει το σκόρ για τους Πειραιώτες.

Στην αμέσως επόμενη φάση οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα μεταφέροντας το άγχος στον Ολυμπιακό. Ο Τριανταφύλλης έγινε αποδέκτης σέντρας από τα δεξιά και με μια ψηλοκρεμαστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 17′.

Η απάντηση απο πλευράς γηπεδούχων ήρθε στο 42′ όταν ο Λάτσι με μία καταπληκτική μπαλιά βρήκε το Τόλι και εκείνος με ένα καλοζυγισμένο σούτ απο πλάγια θέση έκανε το 1-1 το οποίο ήταν και σκόρ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και μετά απο ένα άκαρπο πρώτο εικοσάλεπτο οι ρυθμοί του παιχνιδιού ανέβηκαν με τον Ολυμπιακό να ψάχνει το γκόλ και να τα καταφέρνει στο 70′ με τον Σάλιακα, με τους φιλοξενούμενους όμως να διαμαρτύρονται σε αυτήν τη φάση για οφσαίντ.

Παρά την πίεση που άσκησαν οι παίκτες του Αστέρα στα καρέ του Ολυμπιακού το 2-1 παρέμεινε εώς το τέλος.

Με την λήξη του αγώνα υπήρξαν και κάποιες εντάσεις μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμοτερων το θέμα έληξε εγκαιρα.

Ολυμπιακός Κ17: Κατσιμήτρος, Τόλι, Βατουσιάδης (28′ Καλλέργης), Μπουλιούκος, Ράντζα, Λάτσι (85′ Ξανθόπουλος), Παπανικολάου (65′ Μακροστέργιος), Καναβέτας (90’ Ποτουρίδης), Σάλιακας, Τούφας, Γαρεφαλάκης (75′ Μανθάτης).

Αστέρας Τρίπολης Κ17 :Νικολίτσας, Πολύδωρος, Μηλιώτης, Καστριτσέας, Βαζούκης, Γωγωνάς, Χρήστου, Βελισσάρης, Τριανταφύλλης, Κυριακόπουλος, Γκρόσιος.

*sports-academies.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected