Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική (Α’ όμιλος) – Κουίζ για…δυνατούς λύτες η υπόθεση παραμονή!

quiz222

Φτάσαμε στο…νήμα και του φετινού πρωταθλήματος με το ενδιαφέρον της τελευταίας 26ης αγωνιστικής στρέφεται αποκλειστικά στην ουρά της βαθμολογίας και στο ποιος από τους Αγροτικό Αστέρας Πλατέος, ΑΟ Συκιάς, Εθνικό Ράχης και Μακεδονικό Πλατάνου θα παραμείνει στην κατηγορία. Τα πράγματα είναι αρκετά πολύπλοκα και τα…κομπιουτεράκια έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους, ενώ το…παρασκήνιο ήταν έντονο καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Το Imathia Sports News σας παρουσιάζει όλα τα σενάρια για σωτηρία, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι υπάρχει και η περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας στην 10η θέση! Ας δούμε αναλυτικά όλες τις περιπτώσεις, βάζοντας ως κριτήριο τον υποβιβασμό :

Υποβιβασμός Αγροτικού Αστέρας Πλατέος (10η θέση – 25 βαθμοί)

Μόνο σε περίπτωση ήττας από τον ΠΑΟ Παλατιτσίων και ταυτόχρονα νίκης του ΑΟ Συκιάς έναντι του Άρη Παλαιοχωρίου αλλά και ενός εκ των δύο αντιπάλων στο παιχνίδι Εθνικός Ράχης – Μακεδονικός Πλατάνου.

Υποβιβασμός ΑΟ Συκιάς (11η θέση – 23 βαθμοί)

Με ισοπαλία ή ήττα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη Παλαιοχωρίου και νίκη ενός εκ των δύο αντιπάλων στον Πλάτανο.

Υποβιβασμός Εθνικού Ράχης (12η θέση – 23 βαθμοί)

Η ομάδα του Γιώργου Μαραγκού με ήττα στον Πλάτανο βρίσκεται οριστικά στη Β’ Ερασιτεχνική. Αν το αποτέλεσμα είναι ισόπαλο, παραμένει στην κατηγορία μόνο αν ο ΑΟ Συκιάς ηττηθεί από τον Άρη Παλαιοχωρίου.

Υποβιβασμός Μακεδονικού Πλατάνου (13η θέση – 22 βαθμοί)

Η ομάδα του Αποστόλη Καλαμπούκα με ήττα από τον Εθνικό Ράχης βρίσκεται οριστικά στη Β’ Ερασιτεχνική. Αν το αποτέλεσμα είναι ισόπαλο, παραμένει στην κατηγορία μόνο αν ο ΑΟ Συκιάς ηττηθεί από τον Άρη Παλαιοχωρίου (3-1, 1-2 στα μεταξύ τους παιχνίδια με τους “πράσινους”).

Όπως θα διαπιστώσατε από την ανάλυση των σεναρίων, τα 90 λεπτά των αυριανών αγώνων σε Παλατίτσια, Συκιά και Πλάτανο αναμένονται δραματικά και το Imathia Sports News θα σας ενημερώσει ΖΩΝΤΑΝΑ την εξέλιξη των αγώνων. Αύριο Σάββατο θα σας ενημερώσουμε με ανάρτηση μας τον τρόπο που θα μπορείτε να δείτε την λεπτό προς λεπτό δράση των τριών αναμετρήσεων.

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 16.30 (μέσα στην παρένθεση η θέση στο βαθμολογικό πίνακα και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Νηρέας Βέροιας (2) – Αστέρας Αλεξάνδρειας (5)  [3-0]

Μακεδονικός Πλατάνου (13) – Εθνικός Ράχης (12)  [3-1]

ΠΑΟ Παλατίτσια (3) – Αγροτικός Αστέρας Πλατέος (10)  [0-0]

ΑΟ Συκιάς (11) – Άρης Παλαιοχωρίου (8)  [1-2]

Ολυμπιακός Λουτρού (7) – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (1)  [0-5]

Αλιάκμων Νησελίου (9) – Θύελλα Σταυρού (6)  [0-5]

Ρεπό : ΠΑΟ Κορυφής (4)

δείτε εδώ τη βαθμολογία και τους σκόρερς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected