Football League

Εθνικός Γαζώρου – Παναιτωλικός (0-0) Βασικός ο Κουκόλης

γαζωρος φαση1Το σερί των τεσσάρων νικηφόρων αποτελεσμάτων σταμάτησε ο Παναιτωλικός που έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με τον Εθνικό Γαζώρου.

Την ευκαιρία να βρεθεί στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας και να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην απευθείας άνοδό του στη Superleague έχασε ο Παναιτωλικός ο οποίος ύστερα από τέσσερις συνεχόμενες νίκες «κόλλησε» στο ισόπαλο 0-0 με τον Εθνικό Γαζώρου εκτός έδρας.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους πήραν ακόμα ένα σημαντικό βαθμό στην προσπάθειά τους για την παραμονή, ωστόσο συνεχίζουν να βρίσκονται μακριά από το γκολ, καθώς κανένας τους  παίκτης δεν έχει πανηγυρίσει στα τελευταία εννέα παιχνίδια της ομάδας!

Εθνικός Γαζώρου : Βαλσαμάκης, Χαριτίδης (72′ Νύρλας), Κουκόλης, Κατσαβάκης, Μερεσιώτης, Σαββίδης, Μαχαιρούδης (80′ Διαμαντίδης), Κομνηνάκης, Γκόγκας (77′ Γαίδαρτζής), Γεωργιάδης, Ναλμπάντης.
Παναιτωλικός : Στεφανάκος, Αραμπατζής, Ιωάννου, Κούσας, Δάρλας (67′ Γκόλιας), Σφακιανάκης (15′ λ.τ Ιορδανίδης), Τζούνιορ, Σίσιτς, Φαβάλι, Μπόγιοβιτς, Μπελόν (13′ λ.τ Μουμίν).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected