Κατηγορίες
Football League

Φωκικός – Απόλλων Σμύρνης (1-2) Βασικός ο Γεωργίου

απολλων σμυρνης φασηΑκόμα πιο κοντά προς την άνοδο στην Super League είναι ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος επικράτησε 2-1 του Φωκικού και απέκτησε… ασφάλεια πέντε βαθμών από τους διώκτες του.

Το παιχνίδι στην Άμφισσα άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 12′ ο Γουόρντεν με σουτ από τη μικρή περιοχή έκανε το 1-0 για τον Φωκικό, ωστόσο, ο Απόλλων απάντησε άμεσα…

Συγκεκριμένα, στο 18′ ο Μανιάς πήρε την κεφαλιά, ο Λίτσος την έδιωξε πάνω στην γραμμή με το χέρι, με αποτέλεσμα ο διαιτητής του αγώνα να δείξει το σημείο του πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στον άσο των γηπεδούχων. Από τα έντεκα… βήματα, ο Κατσίκης δεν είχε πρόβλημα και έκανε το 1-1.

Μάλιστα, στο 39′ ο Απόλλων πήρε το προβάδισμα, όταμν ο Μανιάς κινήθηκε στα πλάγια, έκανε τη σέντρα, ο Τσιλιγκίρης δεν κατάφερε να σκοράρει με σουτ και με νέα προσπάθεια ο Μανιάς «έγραψε» το 2-1 για την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Φωκικός προσπάθησε να αντιδράσει και να φτάσει στην ισοφάριση, ωστόσο, δεν κατάφερε να βρει τους διαδρόμους προς την εστία του Γουμάγια, με εξαίρεση το 75ο λεπτό, όταν ο Λουκίνας πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ρέφερι του αγώνα ήταν ο Ανούσος (Λακωνίας), ο οποίος απέβαλε τον Λίτσο στο 18′ και έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Θέο, Ιασωνίδη, Λεοντίου, Τσιλιγκίρη.

Φωκικός : Γεωργίου, Μαρτίνος (65′ Λουκίνας), Παπαζούδης (46′ λ.τ Αργυρός), Λίτσος, Κωστόπουλος, Νάστος, Σκαρίμπας, Θέος (37′ Αλμπέρτο), Καραπέτσας, Γκομές, Γουόρντεν.

Απόλλων Σμύρνης : Γουμάγιας, Κιάσσος, Διαμάντης, Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Ρόβας (71′ Λεοντίου), Καμαρά, Τσεμπερίδης (35′ Καραμαλίκης), Κατσίκης Τσιλιγκίρης (87′ Κύργιας), Μανιάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected