Κατηγορίες
Football League

Καβάλα – Πανσερραϊκός (0-1) Αλλαγή ο Μαραγκός

πανσερραικος φασηΤις μαθηματικές του ελπίδες για επτάδα διατήρησε ο Πανσερραϊκός, καθώς επικράτησε 1-0 της Καβάλας στο «Ανθή Καραγιάννη».

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 31’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Σίμιτς. Ο Καλαγκάνης ανέτρεψε τον Μπονέρη μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή Κατσικογιάννη να υποδεικνύει την παράβαση. Πριν το γκολ δεν είχε σημειωθεί κάτι το αξιόλογο μπροστά από τις δυο εστίες, ενώ ούτε ως το τέλος του ημιχρόνου έγινε κάτι.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός της αναμέτρησης δεν βελτιώθηκε σημαντικά και έγιναν μερικά σουτ και από τις δυο ομάδες, ωστόσο ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που έφυγε με τη νίκη με 1-0 από την Καβάλα.

Καβάλα : Σουλογάνης, Καλαγκάνης, Ντουτσαρίδης (41’ Μαραγκός), Ρεβυθόπουλος, Πλιάγκας, Κάργας, Τριποτσέρης, Χλωρός, Ντομί (55’ Πάτο), Παπαδόπουλος (76’ Μπρατσιάνι), Ντόσης

Πανσερραϊκός : Κουτζαβασίλης, Ράνιτς (90+1’ Κασσέρης), Σίμιτς (90+4’ Καρασαλίδης), Τοντόροφ, Κόντος, Μπονέρης (73’ Γιαννόπουλος), Μπριλάκης, Παρασκευαϊδης, Κ. Τριανταφύλλου, Τσαούσης, Τσιμίκας.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected