Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μέγας Αλέξανδρος Βαφειοχωρίου – Αλμωπός Αριδαίας 3-4

4Γκολ και θέαμα πρόσφεραν Μέγας Αλέξανδρος Βαφειοχωρίου και Αλμωπός Αριδαίας, με τελικό νικητή τους φιλοξενούμενους που επικράτησαν με σκορ 4–3 και ελπίζουν ακόμα για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Το παιχνίδι παρότι διεξήχθη κάτω από υψηλή θερμοκρασία ήταν πολύ καλό στο πρώτο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να είναι σαφώς καλύτεροι στα πρώτα 30 λεπτά και να δείχνουν ότι θα φτάσουν εύκολα στη νίκη όμως οι γηπεδούχοι ξύπνησαν και ανέβασαν στροφές πιέζοντας μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για τη νίκη, το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και οι φίλαθλοι χόρτασαν γκολ και θέαμα αφού οι άμυνες δεν υπήρχαν. Τελικά η νίκη χαμογέλασε στους φιλοξενούμενους που συνεχίζουν να ελπίζουν σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που δεν έχουν ελπίδες.

Στο 21’ ο Μάκης Δημητριάδης άνοιξε το σκορ γράφοντας το 0–1 για τον Αλμωπό που σχεδόν άμεσα στο 23’ διπλασίασε τις επιτυχίες του με τον Γιώργο Ελευθεριάδη να γράφει το 0–2. Στο 28’ ο Κυριάκος Κέλτσος με εκτέλεση φάουλ μείωσε γράφοντας το 1–2 ενώ στο 35’ ο Νίκος Παυλίδης είχε δοκάρι. Στο 49’ ο Μάκης Γρηγοράκης έγραψε το 2–2 όμως στο 65’ ο Ελευθεριάδης Θ. έγραψε το 2–3 για τον Αλμωπό που στο 77’ αύξησε το σκορ στο 2–4 με σκόρερ τον Μάκη Δημητριάδη. Στο 87’ ο Μάκης Γρηγοράκης μείωσε σε 3–4, ενώ με τη λήξη έχασε ευκαιρία για την ισοφάριση ο ίδιος παίκτης.

Διαιτητής του αγώνα ο Καραλιόλιος (Μωϋσιάδης – Στεφούλης) Γρεβενών.

Μέγας Αλέξανδρος Βαφειοχωρίου : Θεοδωρίδης, Αναστασιάδης, Κουρουγιαννίδης (38 Μανουσαρίδης), Νικολαΐδης, Κυπαρίσης, Κόλα, Ηλιάδης Ν., Κέλτσος, Ηλιάδης Σ., Γρηγοράκης, Αλεξανδρίδης (15′ Παυλίδης).

Αλμωπός Αριδαίας : Χρήστου, Ελευθεριάδης Θ., Μιχαηλίδης, Μπογδάνης, Παπαγεωργίου (67′ Τσακώνης), Ελευθεριάδης Γ., Κανωτίδης, Παπαδόπουλος, Παντελίδης (75′ Δεμίρης), Δημητριάδης, Σαββίδης (62′ Ελευθεριάδης Λ.).

*Γιώργος Μπίνος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected