Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Μέγας Αλέξανδρος Βαφειοχωρίου – Αχιλλέας Νεοκάστρου 0-2

3

Το…χρέος του έκανε ο Αχιλλέας Νεοκάστρου ο οποίος επικράτησε εύκολ εκτός έδρας του Μέγα Αλέξανδρου Βαφειοχωρίου και μένει στο…κόλπο της ανόδου μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στην Αριδαία ανάμεσα στον Αλμωπό και στα Μουδανιά. Η ομάδα του Βασίλη Ιωάννου ήταν καταιγιστική στο πρώτο 20λεπτο και στη συνέχεια έκανε συντήρηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι “ασπρόμαυροι” ήταν σε ανοιχτή επικοινωνία με το γήπεδο της Αριδαίας, με το…κρύο-ζέστη να είναι το χαρακτηριστικό στοιχείο της αναμέτρησης και τελικά το γκολ του Αλμωπού στο 90′ δίνει ελπίδες στην ομάδα του νομού μας.

Στο 7’ ο Γιώργος Σαμψωνίδης έκανε το 0–1 μετά την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα Θεοδωρίδη, ενώ στο 13’ ο Νίκος Ντούλας από κοντά πέτυχε το 0–2 και κλείδωσε τη νίκη των φιλοξενούμενων. Διαιτητής του αγώνα ο Γκαραγκάνης (Γιαμούζης – Θεοδώρου) Πιερίας.

Μέγας Αλέξανδρος Βαφειοχωρίου : Θεοδωρίδης, Αναστασιάδης, Παυλίδης (46’ Πετράκης), Νικολαϊδης (64’ Κουρουγιαννίδης), Ηλιάδης Ν., Μανουσαρίδης (46’ Εκμέτσογλου), Κυπαρίσσης, Κέλτσος, Κόλα, Ευθυμιάδης, Ηλιάδης Σ.

Αχιλλέας Νεοκάστρου : Σακελλαρίδης, Βαλδήρ (46’ Ματζιαρίδης), Μοσχόπουλος, Χαραλαμπίδης, Τοπαλίδης, Σαμψωνίδης, Ξαφέτης, Παπαδόπουλος Π. (30’ λ.τ. Πήχας), Μπούφι, Ντούλας (68’ Τσάκαλος), Καφές.

*Γιώργος Μπίνος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected