Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αλμωπός Αριδαίας – ΠΟ Μουδανιών 2-2

4Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στην Αριδαία όπου ο τοπικός Αλμωπός αναδείχτηκε ισόπαλος με σκορ 2–2 με τον ΠΟ Μουδανιών παρουσία 300 περίπου θεατών.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να αιφνιδιάζουν με το γρήγορο τέρμα που πέτυχαν όμως σιγά-σιγά οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και είχαν πρωτοβουλία των κινήσεων μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, δημιούργησαν πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Μπέλλου χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ ακριβώς στη λήξη οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσουν τις επιτυχίες τους.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν και πάλι, είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους, όμως τις μεγάλες ευκαιρίες τις έχασαν οι φιλοξενούμενοι που με την είσοδο του Ντόι έγιναν πολύ επικίνδυνοι επιθετικά.

Στο 10’ ο Στέλιος Γεροθανάσης με ωραίο πλασέ έγραψε το 0–1 όμως στο 74’ ο Γιώργος Ελευθεριάδης με κεφαλιά έγραψε το 1–1. Στο 82’ ο Θανάσης Παναγιωτόπουλος έγραψε το 1–2 με κοντινό πλασέ όμως ακριβώς στο 90’ ο Μάκης Δημητριάδης έγραψε το 2–2 που ήταν το τελικό σκορ.

Διαιτητής του αγώνα ο Τερετίδης (Λάζρης – Καμπερίδης) Καβάλας.

Αλμωπός Αριδαίας : Χρήστου, Ελευθεριάδης Θ., Παπαγεωργίου (46′ Παπασυμεών), Μπογδάνης, Μιχαηλίδης, Παπαδόπουλος, Ελευθεριάδης Γ., Κανωτίδης (57′ Ελευθεριάδης Λ.), Δημητριάδης, Παντελίδης, Βακιάνης (67′ Σαββίδης).

ΠΟ Μουδανιών : Μπέλλος, Περπερίδης, Καραγάλης, Κατσόγλου, Ζαμπούρης, Κάρτας, Σπάσιτς, Γεροθανάσης, Παναγιωτόπουλος (40′ Τόρες), Ταρασίδης, Κελεσίδης (57′ Ντόι).

* Γιώργος Μπίνος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected