Κατηγορίες

Ψυγεία Μαυρίδης – Afros (3-4 τελικό)

(F5 για ανανέωση)

Ψυγεία Μαυρίδης  –  Afros  3-4 (τελικό)

39′ Κίτρινη κάρτα Βαμβακίδης Ν.

38′ ΓΚΟΛ! Δοκάρι για τα Ψυγεία Μαυρίδης με τον Καραβασίλη

33′ Δοκάρι για το Afros με τον Δημοσθένους

31′ ΓΚΟΛ! Πλήρης ανατροπή για τους φιλοξενούμενους. Ο Κυριακίδης θα κάνει λάθος πάσα από την περιοχή, ο Παπαδόπουλος δεν θα πει όχι και εύκολα 3-4

28′ ΓΚΟΛ! Ανατροπή για το Afros που στο δεύτερο μέρος έχει πάρει μπρος! Ο Ηλιάδης θα σουτάρει δυνατά ο Κυριακίδης δεν θα μπορέσει να αποκρούσει και 3-3

25′ ΓΚΟΛ! Ξέφρενος ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος! Ο Ηλιάδης θα σουτάρει από κοντά, ο Κυριακίδης θα αποκρούσει και ο Δημοσθένους από κοντά θα πλασάρει μειώνοντας περισσότερο (3-2)

24′ ΓΚΟΛ! Άμεση απάντηση των φιλοξενούμενων, μετά από ωραίο συνδυασμό Ηλιάδη, Παπαδόπουλου, Δημοσθένους και πλασέ του πρώτου (3-1)

23′ ΓΚΟΛ! Λάθος της άμυνας του Afros ο Κονταής θα επωφεληθεί και από κοντά θα κάνει το 3-0

18′ ΓΚΟΛ! Διπλασιάζουν τα τέρματα οι γηπεδούχοι με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ του Μαραγκού (2-0)

14′ ΓΚΟΛ! Χρειάστηκαν 14 λεπτά για να επιτευχθεί το πρώτο τέρμα της συνάντησης. Ο Κυριακίδης γέμισε από την άμυνα, ο Κονταής πρόλαβε την έξοδο του Νίκου Βαμβακίδη και με κεφαλιά λόμπα ανοίγει το σκορ (1-0)

12′ Τρίτο δοκάρι του Μιχαηλίδη αυτή τη φορά με εκτέλεση κόρνερ!

9′ Και πάλι δοκάρι το Afros με τον Μιχαηλίδη. Πολύ αμφίρροπο το ματς

5′ Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία με το δοκάρι του Μιχαηλίδη για το Afros

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας αγώνας, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου B και τους φιλοξενούμενους να “καίγονται” για τη νίκη που θα τους δώσει το δικαίωμα να ελπίζουν για την πρόκριση

Συνθέσεις

Ψυγεία Μαυρίδης : Μαραγκός, Καραβασίλης, Κουτσιούκης, Μήκας, Κονταής, Παπαδόπουλος, Μαυρίδης, Δημητρίου, Γκόγκος, Κυριακίδης.

Afros : Βαμβακίδης Ν., Μητσάκης, Δημοσθένους, Νταρατσόγλου, Ηλιάδης, Μιχαηλίδης, Θεοδωρίδης, Λιακόπουλος, Παπαδόπουλος, Βαμβακίδης Τ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected