Κατηγορίες
Τουρνουά - Φιλανθρωπικοί Αγώνες

2o Τουρνουά Κοινωνικού Σκοπού – Δείτε όλα τα σενάρια στους ομίλους

στατιστικαΤέσσερις μέρες απέμειναν για το τέλος της πρώτης φάσης των ομίλων στο 2ο Τουρνουά 5×5 Κοινωνικού Σκοπού και ήδη έκαναν την εμφάνιση τους τα…κομπιουτεράκια! Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως παρόλο που πλησιάζουμε στο τέλος, ελάχιστα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει (τέσσερις μόνο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά ενώ μόνο ο όμιλος D έχει ολοκληρωθεί) και αυτά αφορούν κυρίως τις ομάδες που τερματίζουν στην 5η θέση και αποχαιρετούν την διοργάνωση. Ας δούμε τι συμβαίνει σε κάθε όμιλο, ανάλυση η οποία θα γίνεται καθημερινά από το Imathia Sports News για την πιο εύκολη ανάγνωση των αριθμών.

Group A : Η 4η αγωνιστική ολοκληρώθηκε σήμερα και η Στέγη, με την δύσκολη επικράτηση της επί του Μεϊντάνι τερμάτισε οριστικά στην πρώτη θέση, παρόλο που την επόμενη και τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό. Η νίκη του Tzimos Service επί του Bar Cpiti περιέπλεξε τα πράγματα, με την ομάδα από τη Μελίκη να μπαίνει γερά στο κόλπο της πρόκρισης, ειδικά από τη στιγμή που την Πέμπτη αγωνίζεται απέναντι στον ουραγό Alobar. Το Μεϊντάνι ακόμη και με ισοπαλία κόντρα στο Cpiti εξασφαλίζει τη δεύτερη θέση, ενώ μπορεί και με ήττα να παραμείνει εκεί ανάλογα το σκορ.

Group B : Απομένει μία αγωνιστική. Το A.F.U. παίρνει τη νίκη επί του Παγούρα στα χαρτιά και επομένως κατακτά την πρώτη θέση. Το bar Afros με νίκη επί του Terabyte, προσπερνά τα Ψυγεία Μαυρίδης που έχει ρεπό. Το Terabyte με συγκομιδή τριών μέχρι στιγμής βαθμών θέλει τουλάχιστον έναν ακόμη για να ελπίζει σε καλύτερο πλασάρισμα σε περίπτωση που τερματίσει τέταρτο. Για να τερματίσει στην τρίτη θέση αντί του Bar Afros θα πρέπει αύριο να επικρατήσει με διαφορά μεγαλύτερη των 9 τερμάτων.

Group C : Δεν έχει ολοκληρωθεί η 4η αγωνιστική.

Group D : Ολοκληρώθηκε και η 5η αγωνιστική. Τα Goody’s τερμάτισαν στην πρώτη θέση και περιμένουν τον τρίτο του ομίλου C. Στη δεύτερη θέση το Moments που στον επόμενο γύρο αντιμετωπίζει τον δεύτερο του ομίλου C, ενώ ο Τάσος Παπαδόπουλος τερμάτισε τρίτος και θα αγωνιστεί κόντρα στον ισχυρό του ίδιου ομίλου. Τέλος το Orange με συγκομιδή τριών βαθμών και τέρματα 14-15 θα πρέπει να περιμένει την ολοκλήρωση όλων των ομίλων για να δει αν θα αγωνιστεί στα μπαράζ.

Group Ε : Με μία λέξη “πανικός”! Η δεδομένη δυναμικότητα όλων των ομάδων του ομίλου δημιούργησε μία…χαοτική κατάσταση στον όμιλο και η τελευταία αγωνιστική αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα. Πλάτανος και Original συγκρούονται για την τελική κατάταξη καθώς η πρόκριση είναι δεδομένη. Στη…γωνία περιμένει το Σερραϊκό που αντιμετωπίζει το Nouveau και με νικηφόρο αποτέλεσμα τόσο του ίδιου όσο και για μία από τις δύο ομάδες στο άλλο παιχνίδι καταλαμβάνει σίγουρα τη δεύτερη θέση. Σε περίπτωση όμως ισοπαλίας στο ντέρμπι, τότε θα παίξουν ρόλο τα γκολ καθώς θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία μεταξύ των τριών! Τέλος, υπάρχει ακόμη ένα σενάριο, ίσως περισσότερο…επιστημονικής φαντασίας από τα παραπάνω! Αν το Nouveau επικρατήσει του Σερραϊκού με υπέρ του συγκομιδή έξι γκολ και πάνω τότε…αρπάζει την τρίτη θέση από το Hot Spot και περιμένει την τελική κατάταξη όλων των τέταρτων ομάδων για να δει αν θα συμμετέχει στα μπαράζ…Μύλος!!!

Group F : Η σημερινή νίκη του Taboo επί του Mr Wurst σήμανε την πρόκριση για τους γηπεδούχους και μαζί με το La Notte απλά περιμένουν την τελική κατάταξη. Οι φιλοξενούμενοι με νίκη επί του Pro Net την Πέμπτη προσπερνούν την ομάδα της Μελίκης και περιμένουν στραβοπάτημα του σημερινού της αντιπάλου κόντρα στο Envy/Μακεδονική Κτηματομεσιτική, το οποίο “καίγεται” κυριολεκτικά για βαθμούς, όχι τόσο για την πρόκριση (πρέπει να ηττηθεί το Mr Wurst και ταυτόχρονα να νικήσουν το Taboo) αλλά για να εξασφαλίσουν καλό πλασάρισμα στον πίνακα των τέταρτων.

Group G : Η ευρεία σημερινή νίκη του Hotel Kapsalis επί του Billy’s Market δεν άλλαξε κάτι δραματικά στον όμιλο, με το σημαντικό παιχνίδι να διεξάγεται την Τρίτη 4/6. Αν το Scandal επικρατήσει αυτόματα κατατάσσεται πρώτο ενώ αν οι Αστυνομικοί Υπάλληλοι επικρατήσουν, θα φανεί στη διαφορά γκολ η τελική κατανομή.

Group H : Η νίκη του Bowling City Club επί του X Net το έδωσε την πρωτοκαθεδρία στον όμιλο, παρά το ρεπό της τελευταίας αγωνιστικής. Η ομάδα της οδού Κοντογεωργάκη με νίκη την τελευταία αγωνιστική επί του Avenue τερματίζει οριστικά δεύτερη, με το Dolce Via να περιμένει στη…γωνία σε τυχόν στραβοπάτημα (αγωνίζεται με τα Κρεοπωλεία Ανθιμίδη). Η ομάδα του Μακροχωρίου θέλει τους βαθμούς αλλά και μεγάλη διαφορά στα γκολ για να…κλέψει την πρόκριση από το Χ-Νet.

Group Ι : Το Ticket4All εξασφάλισε την πρώτη θέση. Πλέον στην τελευταία αγωνιστική θα κριθούν όλα, με όλα τα σενάρια πιθανά και ο…Θεός βοηθός!

Group J : Η νίκη του Crystal Palace επί του Μπρίκι τους δίνει την δυνατότητα να…χαμογελάσουν αφού αρκεί ένας βαθμός για την μαθηματική πρόκριση στους “32″. Απομένει το παιχνίδι Bar-B@γιαννης – Στέκι Μελίκη για να ολοκληρωθεί η 4η αγωνιστική και με νίκη οι γηπεδούχοι παίρνουν το εισιτήριο της πρόκρισης. Στην τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η τελική κατάταξη.

Group K : Η ομάδα του Spot Puma μόνο με…αυτοκτονία χάνει την πρώτη θέση. Το De Facto εξασφάλισε τη δεύτερη θέση. Οι Queen’s Boyz (ρεπό την τελευταία αγωνιστική) χάνουν την τρίτη θέση μόνο αν η Ελιά επικρατήσει του Spot Puma, καθώς ο συντελεστής τερμάτων είναι -19 έναντι -4.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected