Κατηγορίες
Super League 1

Σήφης Δασκαλάκης : “Πήγε λίγο στραβά το θέμα με τη Βέροια”

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ1Να γυρίσει και πάλι στον ΟΦΗ θέλει ο Σήφης Δασκαλάκης, ωστόσο ακόμη δεν έχει κάνει κάποια συζήτηση με τη διοίκηση.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας σε δηλώσεις του στο CreteSports.gr επισήμανε πως είναι δεμένος με τον ΟΦΗ και τον κόσμο του, ωστόσο αυτή τη στιγμή είναι ανοιχτός σε προτάσεις για το μέλλον του. Ο Δασκαλάκης μίλησε και για «Gerards Camp» που θα διεξαχθεί Ιουλίου στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Δασκαλάκη:

Το «Gerards Camp» επιστρέφει αρχές Ιουλίου και πάλι στο Ηράκλειο. Πως βλέπεις αυτή την εκδήλωση;

«Χαίρομαι που επέστρεψε στη γενέτειρά της αυτή η εκδήλωση, εδώ απ’ όπου ξεκίνησε στο Ηράκλειο. Είναι μια τρομερή προσπάθεια και πρωτοβουλιά που κάνει ο κ. Γκέραρντ όλα αυτά τα χρόνια. Και θα ναι και εξειδικευμένη φέτος όσον αφορά τη θέση του τερματοφύλακα που για μένα είναι και η πιο δύσκολη που υπάρχει στο ποδόσφαιρο».

Τι πρέπει να έχει ένα νέο παιδί για να γίνει ένας καλός τερματοφύλακας;

«Όρεξη για δουλειά και πίστη σε αυτό που κάνει».

Σήφη είσαι ένας τερματοφύλακας με μεγάλη θητεία στο χώρο του ποδοσφαίρου, με θητεία και σε μεγάλες ομάδες. Τι μπορούμε να πούμε για το επόμενο βήμα στην καριέρα σου;

«Αυτή τη στιγμή έχω τελειώσει το συμβόλαιό μου με τη Βέροια, είμαι ελεύθερος, βρίσκομαι σε διαδικασία αναζήτησης ομάδας. Και είμαι ανοικτός σε συζητήσεις – προτάσεις με διάφορες ομάδες».

Στη Βέροια τι δεν πήγε καλά ενώ πήγες με πολύ καλές προοπτικές εκεί…

«Στη Βέροια πήγα για βασικός τερματοφύλακας μετά τον Ολυμπιακό, εντάξει ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα σου ξημερώσει η επόμενη μέρα στο ποδόσφαιρο. Πήγε στραβά λίγο το θέμα εκεί αλλά κοιτάζω το μέλλον με αισιοδοξία, είμαι έτοιμος, είμαι σε καλή φόρμα και είμαι έτοιμος να προσφέρω».

Το όνομά σου που ακούγεται έντονα και για τον ΟΦΗ, ο στόχος σου είναι να επιστρέψεις στο Ηράκλειο;

«Ο στόχος είναι να κάνω το καλύτερο για την καριέρα μου. Σίγουρα το γεγονός ότι έχω μια συμπάθεια παραπάνω στην ομάδα που μεγάλωσα είναι πραγματικότητα. Είμαι πολύ δεμένος με τον κόσμο και αυτό επίσης είναι πραγματικότητα, αλλά στο ποδόσφαιρο και στον επαγγελματικό χώρο πολλές φορές δεν κάνουμε αυτό που θέλουμε».

Έχει γίνει κάποια πρόταση, κάποια κρούση από τον ΟΦΗ μέχρι τώρα;

«Κάποια πρόταση συγκεκριμένη όχι δεν έχει γίνει, αλλά έχω πολύ καλές σχέσεις εδώ πέρα με τις ομάδες του Ηρακλείου. Οπότε και πόσο μάλλον τώρα που έχουν λυθεί κάποια πράγματα, νομίζω θα προχωρήσουμε».

Πως βλέπεις τις ομάδες του Ηρακλείου, τις κινήσεις που κάνουν, παρακολουθείς τις εξελίξεις. Καταρχήν θα χουμε τρεις ομάδες από την Κρήτη στη Super League…

«Εντάξει ακόμα είναι νωρίς. Σίγουρα ο ΟΦΗ είχε τα προηγούμενα χρόνια ένα θέμα με την αδειοδότηση, από τη στιγμή που φέτος κατάφερε και την πήρε νομίζω ότι θα μπει στη διαδικασία να χτίζει σιγά – σιγά την ομάδα της καινούργιας χρονιάς. Όσον αφορά τον Εργοτέλη ακόμα νομίζω πανηγυρίζουν οι άνθρωποι και δικαίως, οπότε θέλουν λίγο χρόνο περισσότερο για να ξεκινήσουν».

Αν επέστρεφες στον ΟΦΗ φαντάζομαι ότι θα ήταν κάτι όμορφο για σένα, βλέπαμε το προηγούμενο διάστημα κάποια σχόλια δικά σου υπέρ της ομάδας.

«Αν συμβεί αυτό να σου πω την αλήθεια το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι θα είναι το χειροκρότημα του κόσμου μετά την προπόνηση, τίποτα άλλο».

Και το «Γεντί Κουλέ», η επιστροφή στο «Γεντί Κουλέ»;

«Ακριβώς».

*cretasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected