Κατηγορίες
Football League

Football League – Αλήθεια…τι μέλλει γενέσθαι;

football leagu4Όλο και πληθαίνουν οι… ψίθυροι που θέτουν εν αμφιβόλω την διεξαγωγή του νέου πρωταθλήματος της Football League σε δύο ομίλους των 14ων ομάδων.

Οι 500.000 ευρώ σαν Μετοχικό Κεφάλαιο που θέτει ως προϋπόθεση η διοργανώτρια αρχή, μοιάζει με… σκόπελο που για κάποιες ομάδες δείχνει απροσπέλαστος. Διόλου απίθανο, λοιπόν, είναι κάποιες από αυτές που πήραν φέτος το «εισιτήριο», αλλά και ορισμένες από όσες έπαιξαν στη Football League και αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, να μην δηλώσουν συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα…

Σε μια τέτοια περίπτωση και με δεδομένη την αποχώρηση της ΑΕΚ, δεν αποκλείεται η επόμενη σεζόν να γίνει με τη σημερινή μορφή, σε έναν όμιλο.

Σε μια τέτοια περίπτωση, που οι ομάδες μειωθούν αισθητά, δεν τίθεται βέβαια θέμα μπαράζ και ανόδου για ακόμα μια ομάδα από την Football League 2, η οποία θα αντικαταστήσει την «Ένωση».  Μπαράζ θα γίνει μόνο αν συμμετάσχουν κανονικά και οι 27 ομάδες και «κλειδώσει» η διεξαγωγή του πρωταθλήματος με δύο ομίλους.

Αναφορικά, τέλος με τα όσα ακούγονται για σωτηρία του Θρασύβουλου ή ακόμα και της Επανομής, οι πληροφορίες που έρχονται από Θεμιστοκλέους μεριά αναφέρουν ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, αφού ομάδα που υποβιβάστηκε για αγωνιστικούς λόγους δεν μπορεί να συμμετάσχει στην ίδια κατηγορία την επόμενη σεζόν, ασχέτως με το πόσες ομάδες τελικά θα παίξουν στο νέο πρωτάθλημα.

*Δημήτρης Μαρκάτος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected