Κατηγορίες
Γενικά

Αιγινιακός – Καθημερινότητα πλέον οι μεταγραφές!

Ενισχύσεις από το εξωτερικό έρχονται στο Αιγίνιο, με δυο ξένους που θα δώσουν άλλο χρώμα και ποιότητα στο κέντρο και την επίθεση των νεοφώτιστων, συνοδευόμενοι από καλά βιογραφικά.

Ο λόγος για τον 29χρονο υψηλόσωμο φορ από την Βραζιλία, Φάμπιο Λουίς (φωτ), που προορίζεται για αιχμή του δόρατος και τον 24χρονο διεθνή Σκοπιανό, Ιβάν Μίτροφ (φωτ), ο οποίος είναι αριστερός εξτρέμ. Ο πρώτος αναμένεται να αφιχθεί στην Πιερία για υπογραφές την άλλη Πέμπτη (20/6), ενώ ο δεύτερος ενδεχομένως και το Σάββατο.

 Ο Φάμπιο Λουίς Σάντος Ντε Αλμέιδα (το πλήρες όνομά του) αγωνιζόταν πρόσφατα σε ομάδα του Ιράν και παλιότερα στην Πορτογαλία, με την Ακαντέμικα Κοϊμπρα, στην Ιαπωνία με την Ουλσάν Χιουντάι και στη Βραζιλία με τις Πόρτο Αλέγκρε, Σάντο Αντρέ, Αναπολίνα, Αβάι, Παρανά, Ιπατίνγκα, Βερανόπολις και Σάο Καετάνο.

Ο Μίτροφ αγωνιζόταν στην Μπρεγκάλνιτσα Στιπ και μέχρι πρότινος στην Τίρνοβο στην πατρίδα του.

Με αυτά τα «μπαμ» και με την πρόσφατη έλευση του Γιαζιτζόγλου, ο Αιγινιακός καλύπτει μεγάλο μέρος του σχεδιασμού, αφήνοντας «παράθυρο» για επιτελικό μέσο, δεξιό μπακ και ότι άλλο κριθεί απαραίτητο από την τεχνική ηγεσία στην περίοδο της προετοιμασίας.

*Μπάμπης Πεϊδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected