Super League 1

Λεβαδειακός – Ανακοίνωσε Κάντζι

καντζιΣτον Λεβαδειακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μακούμπα Κάντζι όπως ανακοίνωσε επίσημα ο σύλλογος της Βοιωτίας.

Στο στόχαστρο αρκετών ομάδων ήταν ο Μακούμπα Κάντζι, ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Καλλονής που με τα τέρματά του οδήγησε την ομάδα του στην άνοδο. Παρόλα αυτά, ο Λεβαδειακός βγήκε νικητής από αυτή τη «μάχη» ανακοινώνοντας την απόκτησή του:

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς με την εθνική Γκάμπια επιθετικού, Macoumba Kandji. Ο διεθνής επιθετικός είναι 28 ετών και  έχει αγωνιστεί για 8 χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο των Η.Π.Α.

Τους τελευταίους 6 μήνες αγωνίστηκε με τα χρώματα της Καλλονής στο πρωτάθλημα της football league, συμβάλλοντας -με τα γκόλ και τις ασσίστ του -τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδος του στην Superleague.

Η εντυπωσιακή του παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα, ήταν η αιτία που πολλές ομάδες της Superleague ήθελαν να τον εντάξουν στη δύναμή τους.

Οι αστραπιαίες και καθοριστικές κινήσεις των ανθρώπων του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ και ειδικότερα του μεγαλομετόχου κ. Κομπότη, έφεραν τον Kandji στη Λιβαδειά, εμπλουτίζοντας την επιθετική γραμμή της ομάδος, αφού ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected