Κατηγορίες
Τουρνουά - Φιλανθρωπικοί Αγώνες

Τουρνουά 5×5 – Πλησιάζουμε στην…κορύφωση!

5χ5Δύο ακόμη εντυπωσιακούς  σε εξέλιξη αγώνες, δείγμα του πολύ υψηλού επιπέδου του φετινού Τουρνουά παρακολουθήσαμε χθες στο Αθλητικό Κέντρο των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων. Bowling City Club και Dolce Via…καπάρωσαν θέση στον ημιτελικό και θα τεθούν αντιμέτωπες σε έναν ακόμη πρόωρο τελικό. Οι δύο χθεσινοβραδινοί αγώνες έγιναν παρουσία περίπου 100 θεατών(!), που απόλαυσαν θέαμα και δυνατές μονομαχίες.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι το Bowling City Club επικράτησε μετά από ανατροπή του De Facto, σε ένα ματς που θύμιζε περισσότερο…εσωτερικό διπλό της περσινής ομάδας του Μακροχωρίου! Η ομάδα των Τσακαλίδη και Κολεσίδη ξεκίνησε πολύ δυνατά και προηγήθηκε νωρίς με 3-0, η συνέχεια όμως ανήκε στους “κίτρινους”, οι οποίοι με μπροστάρηδες τους Ζαρογιάννη και Θεοδωρίδη “γύρισαν” το ματς και το τελικό 7-5 αποτυπώνει πλήρως την συνολική εικόνα του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο μεγάλο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης (η αναμέτρηση των…200.000€ όπως χαρακτηρίστηκε από την αξία των ποδοσφαιριστών και επαγγελματιών του χάντμπολ που αγωνιζόταν στις δύο ομάδες) το Dolce Via επικράτησε του Ticket4All με 7-3, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον εδώ και δύο 24ωρα πορτιέρο της Παναχαϊκής Γιώργο Λαζαρίδη πήρε το εισιτήριο για τον ημιτελικό, αποκλείοντας από τη συνέχεια την γαλάζια “dream team”.

Αναλυτικά τα χθεσινά αποτελέσματα (δείτε εδώ την εξέλιξη των αγώνων από το LIVE του Imathia Sports News) :

Bowling City Club  – De Facto  7-5

Dolce Via – Ticket4All  7-3

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της φάσης των 16 και εδώ πως διαμορφώνονται οι ημιτελικοί αγώνες

Η σημερινή δεύτερη μέρα των προημιτελικών περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις. Στις 21.00 το Moments από τα Παλατίτσια αντιμετωπίζει το Στέκι από τη Βέροια και μία ώρα αργότερα το Hotel Kapsalis θα τεθεί αντιμέτωπο με το La Notte από τη Μελίκη. Οι νικητές των δύο παραπάνω αναμετρήσεων θα βρεθούν αντίπαλοι στον δεύτερο ημιτελικό της Παρασκευής.

*Εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί ο προγραμματισμός για τον Μεγάλο και Μικρό Τελικό. Ετοιμάζονται εκπλήξεις και ένα ματς-γιορτή χωρίς προηγούμενο…Μείνετε συντονισμένοι!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected