Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

ΕΠΟ – Πρόταση για αφαίρεση βαθμών!

ΕΠΟΟι τρεις φορείς είχαν ραντεβού την Τρίτη, με τον νομικό σύμβουλο, Θόδωρο Κουρίδη να δίνει το «παρών» από πλευράς ΕΠΟ και συζήτησαν για αρκετά θέματα. Ένα από αυτά αφορούσε και στο Άρη σχετικά με την προσφυγή στο άρθρο 99, ενώ όπως είχε αναφερθεί από χθες, τέθηκε θέμα και διεξαγωγής των αγώνων για τις ομάδες που είναι τιμωρημένες με -3 βαθμούς.

 Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν σύμφωνα με το «Soccerplus»:
– Η πρόταση για την οποία ήδη έγραψε από τη Δευτέρα (17-6) το SoccerPlus και προβλέπει να διεξάγονται οι αγώνες των ομάδων που έχουν τιμωρηθεί για χρέη προς ποδοσφαιριστές ξεκινώντας το ματς από τους -3 βαθμούς. Συζητήθηκε ακόμα και το ενδεχόμενο, για να υπάρχει σε κάθε περίπτωση βαθμολογικό κόστος για τις ομάδες που είναι τιμωρημένες, να ξεκινάνε το κάθε παιχνίδι από το -5 και όχι από το -3. Απόφαση δεν λήφθηκε, καθώς οι εκπρόσωποι του ΠΣΑΠ τόνισαν πως παραβρέθηκαν στη συνάντηση για να ακούσουν προτάσεις και όχι για να αποφασίσουν πάνω σε αυτές.
Έτσι ορίστηκε και νέα συνάντηση.
– Συζητήθηκε για το εάν το «μνημόνιο κατανόησης» πρέπει να ενσωματωθεί στους κανονισμούς της ΕΠΟ ή, όχι. Ο κ. Κουρίδης, με τη στωικότητα η οποία τον διακρίνει, άκουσε κι άλλες διάφορες προτάσεις αδιαμαρτύρητα και χωρίς άστοχες παρεμβάσεις, όπως το να μην μπει στους κανονισμούς, αλλά να συμπεριληφθεί ως παράρτημα, όμως επιφυλάχθηκε να απαντήσει.
– Τέλος, συζητήθηκε και το θέμα του Ταμείου Αλληλοβοηθείας, το οποίο πρέπει να δημιουργηθεί ως τα τέλη Ιουνίου και ακόμα δεν έχει γίνει πραγματικότητα, με την πλευρά του ΠΣΑΠ να επισημαίνει πως αν δεν δημιουργηθεί έγκαιρα το Ταμείο τότε το μνημόνιο δύναται να καταστεί ανενεργό.
*soccerplus.gr
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected