Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μάκης Σπανός : “Σιγουριά και γνώση”

Σπανός ΘωμάςΔεν θα αλλάξει τελικά ποδοσφαιρική στέγη ο Μάκης Σπανός (φωτ), παρά τα…θρυλούμενα των τελευταίων ημερών, που τον ήθελαν να αποχαιρετά τον Ατρόμητο Διαβατού μετά από δύο χρόνια παρουσίας. Ο 33χρονος επιθετικός συναντήθηκε χθες βράδυ σε γνωστό καφέ της Βέροιας με τον πρόεδρο της ομάδας Κώστα Μουρατίδη και συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους για ένα ακόμη χρόνο. Οι δύο πλευρές έθεσαν επί τάπητος τις απόψεις τους σχετικά με τη νέα χρονιά, με τον πρόεδρο να τονίζει πως ο Ατρόμητος θα είναι εκ των πρωταγωνιστών της κατηγορίας.

Ο έμπειρος επιθετικός αμέσως μετά την οριστική συμφωνία του με τον πρόεδρο, μίλησε στο Imathia Sports News και στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο : “Παραμένω στην ομάδα του Ατρομήτου για άλλο ένα χρόνο. Στην απόφαση μου μέτρησε τόσο η στάση του προέδρου απέναντι μου όσο και η δική μου επιθυμία να συνεχίσω σε μια ομάδα που περιέχει όλα αυτά που θέλω. Είμαι 33 ετών πλέον και για μένα δεν είναι αυτοσκοπός η προσωπική διάκριση ή επιτυχία. Οι προτάσεις ήταν αρκετές αυτό το διάστημα, όμως για μένα μετρά περισσότερο η προσωπική μου ευτυχία”.

Αυτό άλλωστε αποδυκνείεται και από τους μεταγραφικούς στόχους της δευτεραθλήτριας ομάδας, που σύμφωνα με τις πληροφορίες θα προκαλέσουν αρκετές συζητήσεις σε περίπτωση που οριστικοποιηθούν. Εκτός του Μάκη Σπανού, κάτοικος Διαβατού θα παραμείνει και ο Χρήστος Μουχτάρης, από τους πρωταγωνιστές της περσινής πορείας της ομάδας. Ο 27χρονος πορτιέρο θα υπερασπίζεται και φέτος την εστία της κυανέλυκης ομάδας, ενώ ήδη η διοίκηση αναζητά άλλη μία λύση για κάτω από τα γκολπόστ.

Τέλος, πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του βρίσκεται και ο Θοδωρής Σπανός, ο οποίος συζήτησε χθες βράδυ με τον Κώστα Μουρατίδη και οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα, με μοναδική εκκρεμότητα την προσωπική εργασία του 30χρονου μέσου, λόγος για τον οποίο βρέθηκε στην Κύπρο τον περασμένο χειμώνα.

* Ένα απρόοπτο συνέβη χθες στο γήπεδο του Διαβατού. Οι άνθρωποι της ομάδας διαπίστωσαν πως το ρεύμα είχε κοπεί από τις εγκαταστάσεις και σύμφωνα με πληροφορίες μας το ίδιο συνέβη και στο γήπεδο της Πατρίδας. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ατρομήτου με τον οποίο επικοινωνήσαμε, η διακοπή έγινε κατόπιν πρωτοβουλίας του Δήμου Βέροιας, ο οποίος σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του, προχώρησε χωρίς ειδοποίηση στη διακοπή όλων των γηπέδων που ανήκουν σε αυτόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected