Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Εθνική Νέων – Ώρα πρόκρισης

Ελλάδα-Ουζμπεκιστάν: Ώρα… πρόκρισης για τους Νέους | onsports.gr Η Εθνική Νέων διεκδικεί την πρόκριση στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Τουρκίας στην αναμέτρηση με το Ουζμπεκιστάν (18:00, Eurosport 2) στο «Καμίλ Οτσάκ» του Γκαζιάντεπ.

Το συγκρότημα του Κώστα Τσάνα είναι πάνοπλο και πανέτοιμο να πάρει ιστορική νίκη-πρόκριση στα προημιτελικά του Μουντιάλ Νέων, στην πρώτη παρουσία της Ελλάδας στην ιστορία της στη διοργάνωση! Η «γαλανόλευκη» δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, σε αντίθεση με τους Ουζμπέκους που θα παραταχθούν χωρίς τον Γιαμσίντι Ισκαντέροφ, έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές τους.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ετοιμάζεται να κάνει αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων απέναντι στην Παραγουάη και να παρατάξει την ενδεκάδα των δυο πρώτων αγωνιστικών, που νίκησε το Μεξικό και αναδείχθηκε ισόπαλη με το Μάλι.

Συνεπώς, κάτω από τα δοκάρια της Εθνικής θα είναι ο Στέφανος Καπίνο με τους Σταφυλίδη, Μπουγαΐδη, Τριανταφυλλόπουλο και Κωνσταντινίδη από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή θα πάρουν θέσεις οι Μπάλλας, Κουρμπέλης και Μπουχαλάκης, ενώ οι Γιαννιώτας και Κολοβός θα είναι τα στηρίγματα του προωθημένου Διαμαντάκου.

Το Ουζμπεκιστάν από την πλευρά του αναμένεται να παίξει με τους Αμάνοφ, Σαμσιτντίνοφ, Ρακμάνοφ, Γιουλντάσοφ, Κόζακ, Τουράποφ, Μακστάλιεφ, Σαντιρκόντιεφ, Ουμπαγντουλάεφ, Καμίκοφ, Γιουσούποφ.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Ντουμαντιέ Ντουέ από την Ακτή Ελεφαντοστού, με βοηθούς τον συμπατριώτη του Σονγουιφολό Γεό και τον Ζαν Κλοντ Μπιρουμσό από το Μπουρουντί. Σε περίπτωση που η Εθνική πάρει την πρόκριση, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Τουρκία-Γαλλία, στον δρόμο για τα ημιτελικά.

*http://www.onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected