Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Δήμος Συμπεθέρης – Το συμβόλαιο και το δίλλημα

συμπεθερηςΠαρακολουθήσαμε το τελευταίο διάστημα χωρίς να παίρνουμε θέση (παρότι γνωρίζαμε σχετικά εδώ και ένα μήνα περίπου), την υπόθεση του Δήμου Συμπεθέρη και την διαφαινόμενη σύμφωνα με τους περισσότερους επιστροφή στην ιδιαίτερη πατρίδα του, αναλαμβάνοντας παίκτης-προπονητής στον Ατρόμητο Διαβατού. Το deal φαινόταν σύμφωνα πάντα με τις φήμες οριστικό, χωρίς όμως να υπάρχει η τοποθέτηση του 30χρονου παίκτη.

Το Imathia Sports News επικοινώνησε με τον Δήμο Συμπεθέρη, ο οποίος ζήτησε μέσω του blog μας να πάρει θέση σχετικά με το θέμα που προέκυψε και προκάλεσε και την απορία της ομάδας (σύμφωνα με πληροφορίες μας) στην οποία ανήκει. Ο έμπειρος πολυθεσίτης παίκτης, στις δηλώσεις του στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Ατρόμητο Διαβατού, υπενθύμισε πως έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Πιερίας, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον πρόεδρο των “κυανολεύκων” Κώστα Μουρατίδη.

“Θα ήθελα μέσω του Imathia Sports News να καταθέσω την άποψη μου σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε σχετικά με την πρόταση του Ατρόμητου Διαβατού για να επιστρέψω στην ομάδα και μάλιστα στο πόστο του παίκτη-προπονητή. Η πραγματικότητα είναι πως ανήκω στον Βατανιακό, έχω συμβόλαιο με την ομάδα και είμαι υποχρεωμένος να περιμένω μέχρι να ξεκαθαρίσει το ζήτημα της ανόδου ή όχι στη Football League. Δεν μπορώ όμως να μην αναφερθώ στην ιδιαίτερη τιμή που μου έκανε ο πρόεδρος του Ατρομήτου Κώστας Μουρατίδης και την πολύ καλή πρόταση που μου έκανε για να επιστρέψω. Οι σχέσεις μου ήταν και θα παραμείνουν εξαιρετικές με τον πρόεδρο της ομάδας και θέλω να είναι βέβαιος πως ποτέ δεν ξεχνώ…”

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ο Βατανιακός περιμένει τις εξελίξεις σχετικά με την διαμόρφωση του “χάρτη” της Football League, με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι πολύ αισιόδοξοι για θετική έκβαση στην συγκεκριμένη υπόθεση. Ο προπονητής της ομάδας Σάκης Παπαβασιλείου υπολογίζει τον Δήμο Συμπεθέρη για τη Football League, ενώ και για τον 30χρονο Ημαθιώτη παίκτη αποτελεί τεράστια πρόκληση η συμμετοχή στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected