Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Δημήτρης Τσιούπρος – Σε γνωστά λημέρια!

Τσιούπρος ΔημήτριοςΈπειτα από απουσία ενός χρόνου, ο Δημήτρης Τσιούπρος επιστρέφει στον Φίλιππο Μελίκης! Ο 26χρονος επιθετικός του Αχιλλέα Νεοκάστρου βρέθηκε πριν λίγο στα γραφεία της “ερυθρόλευκης” ομάδας και στην συζήτηση που ακολούθησε με τον πρόεδρο κ. Κώστα Ζεϊμπέκη χρειάστηκαν λίγα λεπτά για να δώσουν τα χέρια, όπως παραδέχεται και ο ίδιος στην πρώτη του δήλωση ως παίκτης του Φίλιππου Μελίκης :

“Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στον Φίλιππο. Η νέα διοίκηση της ομάδας μου έδειξε με τον καλύτερο τρόπο το ενδιαφέρον της και ο τρόπος προσέγγισης ήταν ο ιδανικός. Γνωρίζω πολύ καλά τους νέους προπονητές και ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον Αχιλλέα Νεοκάστρου για την άριστη συνεργασία που είχαμε τον τελευταίο χρόνο και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Στέργιο Μπούθα”.

Ο 26χρονος επιθετικός προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό στα μέσα περίπου της χρονιάς (κάταγμα περόνης), παρόλα αυτά κατάφερε να πετύχει 9 τέρματα στις 21 συμμετοχές με τα χρώματα του γειτονικού Αχιλλέα. Πλέον σύμφωνα με τον ίδιο, βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας και σε ένα μήνα περίπου θα είναι στη διάθεση του Κώστα Παυλόπουλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected