Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Καστοριά – Έκλεισε 5 παίκτες!

καστοριαΣε μεταγραφικό οργασμό βρίσκεται η Καστοριά τις τελευταίες ημέρες, καθώς από τη Δευτέρα ολοκλήρωσε πέντε κινήσεις!

Το ταξίδι του προέδρου των «γουναράδων», Παναγιώτη Ουσταμπασίδη, στην Αλβανία είχε μεταγραφικό χαρακτήρα, καθώς έκλεισε πολλούς παίκτες από την Σκεντέρμπεου.

Συγκεκριμένα, αποκτήθηκε ο Μπράβαλντ Τζάφκα, ο οποίος είναι 19 ετών στόπερ και ήταν ο αρχηγός της ομάδας Κ19 της Σκεντέρμπεου, ο Βισάρτ Τάκο, που είναι 18 ετών μέσος και ο Ντάριο Κάμε, 18χρονος μέσος. Παράλληλα, στην Καστοριά θα αγωνίζονται ο Νικηφόρος Βιερός, 19 ετών μέσος και ο Γιώργος Τσίπης, που είναι 26 ετών μέσος κι έπαιζε στην πρώτη ομάδα της Σκεντέρμπεου.

Ακόμη από την αλβανική ομάδα αναμένεται να αποκτηθεί ένας ακόμη παίκτης, επιθετικός, που θα είναι είτε ο Μάριο Κάμε, είτε ο Βραζιλιάνος φορ Φερνάντο Σάντος Ντε Σόουζα, κάτι που θα ξεκαθαρίσει μετά την επιστροφή της Σκεντέρμπεου από την Αυστρία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η ανανέωση της συνεργασία με τον Μίμη Παπαδόπουλο. Ο 28χρονος μέσος ήταν εκ των βασικών συντελεστών της ανόδου της Καστοριάς στη Γ’ Εθνική και συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο Μίμης Παπαδόπουλος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην Καστοριά. Θέλω κι εγώ από την πλευρά μου να προσθέσω ένα λιθαράκι στην επίτευξη των στόχων, που έχει θέσει η ομάδα για τη νέα χρονιά. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια. Απλά θα προσπαθήσω να δώσω φέτος τον καλύτερο μου εαυτό».

*fouit.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected