Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΣ Ειρηνούπολης – Επιχειρεί την υπέρβαση!

249391_4988986247593_929388631_nΜία πραγματικά εντυπωσιακή και συνάμα ουσιαστική κίνηση έκανε πριν λίγες μέρες σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο ΑΣ Ειρηνούπολης. Με πρωτοβουλία του προέδρου της ομάδας κ. Θεόδωρο Καρυπίδη και προσωπικού φίλου του Γιώργου Τυριακίδη (φωτ. δεξιά), ο πρώην προπονητής των Λευκαδίων δέχτηκε δελεαστική πρόταση για να αναλάβει την ομάδα για τη νέα χρονιά!

Στο άκουσμα της είδησης πολλοί θα αναρωτηθούν αν υπάρχει η δυνατότητα από ομάδα της Α2 Ερασιτεχνικής να φέρει έναν προπονητή που εργάστηκε πριν 2 χρόνια στη Football League 2 και πέρσι στη Δ΄Εθνική. Οι στόχοι όμως του ισχυρού άνδρα της ομάδας για τη χρονιά που έρχεται είναι κάτι παραπάνω από υψηλοί και η πρόταση προς τον έμπειρο τεχνικό είναι προς αυτή την κατεύθυνση.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Γιώργο Τυριακίδη, ο οποίος επιβεβαίωσε την πρόταση της ομάδας με έδρα το Αγγελοχώρι και ανέφερε πως μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα υπάρχουν οι όποιες εξελίξεις καθώς έχει δεχτεί πρόταση και από ομάδα Γ’ Εθνικής της Θεσσαλονίκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected