Γ Εθνική / Τοπικά

Λευκάδια – Εξαιρετικό σκεπτικό αλλά με…τεχνικές δυσκολίες!

γελαδάρηςΣε μία κίνηση που η ευτυχής κατάληξη θα τάραζε τα νερά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και θα ανέβαζε τον πήχη προχώρησε ο ΠΑΣ Λευκαδίων. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Imathia Sports News, ο Νίκος Παπανώτας συναντήθηκε την Τετάρτη 4/7 με τον Δημήτρη Γελαδάρη στην ακριτική Ξάνθη και του μετέφερε την πρόταση της διοίκησης για συνεργασία τη νέα χρονιά! Ο 39χρονος πλέον Κοζανίτης αμυντικός (με καταγωγή από το Λειανοβέργι) διαμένει μόνιμα στην Ξάνθη και μάλιστα δέχτηκε πρόσφατα την δελεαστική και άκρως τιμητική πρόταση να αναλάβει τα τμήματα υποδομής της SKODA.

Ο έμπειρος αμυντικός, με θητεία σε Πόντιους Βέροιας (70 συμμετοχές), Εθνικό Π., SKODA Ξάνθη, Χαλκηδόνα, Ατρόμητο, Εργοτέλη, Δοξα Δράμας, Βέροια (3 συμμετοχές) και Καβάλα απάντησε πως θεωρεί τιμή του που η ομάδα της Ημαθίας του πρότεινε συνεργασία τη νέα χρονιά και με την ευγένεια που τον χαρακτηρίζει (για όσους τον γνωρίζουν καταλαβαίνουν…) απάντησε πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για το τέλος της καριέρας του και θα αποδεχτεί την πρόταση της ακριτικής ομάδας για τα τμήματα υποδομής.

Η ομάδα των Λευκαδίων συνεχίζει τις επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και μάλιστα αύριο (6/7) περιμένει την οριστική απάντηση σε πρόταση που έγινε σε ταλαντούχο μέσο του Φίλιππου Μελίκης (γνωρίζουμε το όνομα, δεν το αποκαλύπτουμε με σεβασμό στις δύο πλευρές). Η επιστροφή του Νίκου Παπανώτα από ολιγοήμερες διακοπές θα σηματοδοτήσει τις εξελίξεις στον τομέα αυτό, ενώ αναμένεται και η ολοκλήρωση των έργων  στο γήπεδο των Λευκαδίων,  το οποίο θα είναι απολύτως έτοιμο για την έναρξη της προετοιμασίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected