Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Ηρακλής – Υπέρβαση με Πάντελιτς!

πάντελιτς.Μπορεί να φαντάζει τραβηγμένο, ωστόσο είναι υπαρκτό, αλλά συνάμα πολύ δύσκολο. Οι άνθρωποι του Ηρακλή σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της mikriliga.com εξετάζουν την περίπτωση του Σέρβου επιθετικού Μάρκο Πάντελιτς.

Ο 34χρονος φορ μετά από τρία χρόνια παρουσίας στον Ολυμπιακό αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν και οι διοικούντες κάνουν όνειρα επαναπατρισμού. Ο έμπειρος επιθετικός είχε παίξει την τριετία 1993-96 στην ομάδα Νέων του συλλόγου και την επόμενη σεζόν στην πρώτη ομάδα.

Η περίπτωση φαντάζει αρκετά δύσκολη, αφού ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να παίξει για δύο ακόμα χρόνια σε υψηλό επίπεδο, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν να κάνουν την υπέρβαση, αφού στόχος τους τη νέα σεζόν είναι η άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Προς «διαζύγιο» με Στεφανίδη…

Ραντεβού με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής Θεόδωρο Παπαδόπουλο, είχε ο Νέστορας Στεφανίδης. Στον ποδοσφαιριστή οφείλεται ένα μεγάλο ποσό από τη χρονιά που πέρασε και όλα δείχνουν,  ότι οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους και τη νέα χρονιά, μολονότι ο έμπειρος φορ δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός ακόμα έτους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected