Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Προ των πυλών της αποχώρησης!

68081_4947215843359_1339110259_nΗ ιστορία λένε πως γράφεται με χρυσά γράμματα και οι άσχημες στιγμές με μαύρα. Στην περίπτωση της ΑΕ Αλεξάνδρειας οι μεγάλες χαρές και επιτυχίες είναι αμέτρητες και σίγουρα οι “παλιοί” έχουν να διηγούνται χιλιάδες ιστορίες. Δυστυχώς όμως φαίνεται πως οι μαύρες σελίδες καταλαμβάνουν τα τελευταία κεφάλαια της σύγχρονης εποχής στην ΑΕΑ, με την τελευταία και πιο…γκρίζα να γράφεται εδώ και λίγες μέρες.

Τα σημάδια φανερώνουν πως η ιστορική ομάδα δεν δύναται να συμμετέχει φέτος στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής, καθώς τα προβλήματα έχουν συσσωρευτεί και δεν φαίνεται φως στο τούνελ. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Γιώργος Ψυχογιός δεν είναι διατεθιμένος να…τραβήξει μόνος κουπί τη φετινή χρονιά και απέχει χαρακτηριστικά από κάθε προσπάθεια που έγινε τις τελευταίες εβδομάδες. Στο ρόστερ της ομάδας έχει απομείνει μόνο…ένας παίκτης, ο Κυριάκος Καρασαββίδης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει δεχτεί πρόταση από δύο ομάδες του νομού και έως το προσεχές Σάββατο θα…πηδήξει από το βυθιζόμενο καράβι.

Το Imathia Sports News εύχεται έως και την ύστατη στιγμή να βρεθεί ο άνθρωπος που θα τρέξει τα ζητήματα της ομάδας, για να μην γραφτεί άλλη μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της και να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα έστω και με παιδιά από Ακαδημίες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected