Γ Εθνική / Τοπικά

Γιώργος Καμνής – Η πρώτη δήλωση και το βιογραφικό

καμνηςΤο Imathia Sports News, λίγη ώρα μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καμνή από τα γραφεία των Λευκαδίων, επικοινώνησε με τον 22χρονο Κύπριο αμυντικό, ο οποίος έκανε την πρώτη του δήλωση ως παίκτης των “κυανολεύκων”:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή και την Διοίκηση των Λευκαδίων που με εμπιστεύτηκαν και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ωστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είναι μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου και είμαι ανυπόμονος να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις”

Το βιογραφικό του Γιώργου Καμνή

Ο υψηλόσωμος (1.86μ) αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του στην Ακαδημία συλλόγου των Αθηνών και σε ηλικία 14 ετών εντάχθηκε στον Φιλοκτήτη-Κοντιά, ομάδα της Λήμνου, με την οποίο αγωνίστηκε για 3 χρόνια. Η παρακολούθηση του από σκάουτερς τον έφεραν στην Αγγλία και συγκεκριμένα στην ομάδα του Πανεπιστημίου Τeesside στο Μίνλεσμπρο, όπου διακρίθηκε για την ταχύτητα, τη δύναμη και την εκρηκτικότητα του.

Στην Κύπρο εντάχθηκε στην Κ21 του Εθνικού Άχνας και στη συνέχεια αποκτήθηκε από την Frenaros FC 2000, ομάδα της μαρτυρικής Αμμόσχωστου, όπου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή στον Άρη Λεμεσού, όπου αγωνιζόταν μέχρι και σήμερα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected