Γ Εθνική / Τοπικά

Αγροτικός Αστέρας – Για βοηθός ο Τάσος Κατσαμπής!

???????????????????????????????Στα δοκιμαστικά του Αγροτικού Αστέρα (ξεκίνησαν την Τρίτη, ολοκληρώνονται την Πέμπτη) στο πλευρό του προπονητή Παναγιώτη Διλμπέρη ήταν ο… Τάσος Κατσαμπής, βοηθώντας τον πρώτο στη διαδικασία και την αξιολόγηση! Οι δυο τους είναι φίλοι από τότε που διατέλεσαν συμπαίκτες στον Ηρακλή και όπως φαίνεται είναι πολύ πιθανό ο Κατσαμπής να αναλάβει βοηθός του Διλμπέρη στο τεχνικό τιμ των «σταχυοφόρων»!

Το θέμα θα ξεκαθαρίσει άμεσα για τους πράσινους, μετά από συζήτηση με τη διοίκηση του Χρόνη Αρετάκη, ενώ αυτή τη στιγμή στο προπονητικό επιτελείο ως συνεργάτης του τεχνικού είναι μόνο ο γυμναστής τερματοφυλάκων, Γιάννης Θεοφάνους. Ο Κατσαμπής ως παίκτης έπαιξε ακόμα σε ΠΑΟΚ και Πανιώνιο, ενώ πρόπερσι κρέμασε τα παπούτσια του στον «Γηραιό», στην τελευταία χρονιά των κυανόλευκων στη Σούπερ Λίγκα.

Αναφορικά με τα δοκιμαστικά, πολλοί παίκτες πέρασαν από το μικροσκόπιο και κάποιοι που ξεχώρισαν ίσως αποκτηθούν. Μεταγραφικά υπάρχει κινητικότητα αλλά όχι συγκεκριμένη εξέλιξη και μέχρι την πρώτη προπόνηση τη Δευτέρα (19.00), ενδέχεται να υπάρξουν μια- δυο προσθήκες ακόμα για την ομάδα του Ευόσμου. Πρώτος στη λίστα βεβαίως είναι ο έμπειρος επιθετικός, Νέστορας Στεφανίδης, για τον οποίο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα επιστρέψει, μόλις λύσει και τυπικά το συμβόλαιό του με τον Ηρακλή.

*mikirliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected