Κατηγορίες
Αθλήματα - Διάφορα

Πρωταθλήματα Χάντμπολ – Κλήρωση με φόντο τον Παρθενώνα!

παρθενωναςΣτο Μουσείο της Ακρόπολης θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η κλήρωση των νέων πρωταθλημάτων του χάντμπολ.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεων, την Τετάρτη (24/7) στις 19:00 στο αμφιθέατρο του Μουσείου θα γίνει γνωστό το νέο καλεντάρι για τα πρωταθλήματα της Α1 και Α2 Ανδρών, όπως και της Α1 Γυναικών.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Στο λίκνο του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού, το Μουσείο της Ακρόπολης θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η κλήρωση των πρωταθλημάτων της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος.

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιουλίου και ώρα 19:00 στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης οι ομάδες της Α1 Ανδρών, Α1 Γυναικών και Α2 Ανδρών θα μάθουν το πρόγραμμα της περιόδου 2013-2014.

Παρουσιαστές της εκδήλωσης θα είναι οι δημοσιογράφοι Γιώργος Θαναηλάκης και Μηνάς Τσαμόπουλος, ενώ θα πραγματοποιηθούν πολλές και σημαντικές βραβεύσεις.

Ο Πρόεδρος Παντελής Χατζηιωάννου και το Δ.Σ. της ΟΧΕ ευχαριστούν θερμά την διοίκηση του Μουσείου της Ακρόπολης για την παραχώρηση του χώρου».

*handball.org.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected