Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Διάφορα

Σωτήρης Δημοσθένους – Παίκτης του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών!

077Άλλη μία αποχώρηση από τον Φίλιππο Μέσης περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα, με τον Σωτήρη Δημοσθένους να υπογράφει επίσημα σήμερα στον γειτονικό ΠΑΟΚ Γιαννιτσών. Ο 20χρονος μέσος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του προέδρου της ομάδας κ. Λάκη Βασιλειάδη και έδωσαν τα χέρια για τη συνεργασία ενός χρόνου. Ο αριστεροπόδαρος παίκτης, ο οποίος δοκιμάστηκε για 2 μέρες στην Αναγέννηση Γιαννιτσών (πληθώρα δοκιμών με αβέβαια κατάληξη), εργάζεται στην περιοχή και η μετακίνηση του στην ομάδα ήταν κάτι που επεδίωξε εξ αρχής.

Ο Σωτήρης Δημοσθένους είναι 20 ετών (10/07/1993) και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Έχει ύψος 1.75 και βάρος 58 κιλά, ενώ το “καλό” του πόδι είναι το αριστερό. Στο περσινό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Φίλιππου Μέσης πέτυχε 5 τέρματα ενώ ψηφίστηκε MVP της 20ης αγωνιστικής (φωτ. η απονομή από τον αδερφό του Νίκο). Πριν τους “βυσσινί” αγωνιζόταν στη Νέα Γενεά Νικομήδειας.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την γειτονική Πέλλα, ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών θα ενισχυθεί φέτος, με στόχο την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Η μεταγραφή του Σωτήρη Δημοσθένους αποτελεί μία από τις επιλογές που θα βοηθήσει σημαντικά προς αυτή την κατεύθυνση, με τους ιθύνοντες στην ομάδα να επιθυμούσαν διακαώς την απόκτηση του.

Σωτήρης Δημοσθένους : “Πιο δυνατό το πρωτάθλημα”

Το Imathia Sports News επικοινώνησε με τον νεαρό μέσο, ο οποίος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών : “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε ένα διαφορετικό και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών είναι από τις πρωταγωνίστριες ομάδες και θεωρώ ότι αξίζει να βρίσκεται στη Γ’ Εθνική, στόχος που είναι απόλυτα εφικτός και για τον οποίο θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τον πετύχουμε”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected