Κατηγορίες
K20 - K17 - K15 - Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Λευκάδια – Συμπληρώθηκε ενδεκάδα!

Τον διψήφιο αριθμό έφτασαν πλέον οι μεταγραφές των Λευκαδίων και ενώ ακόμα δεν συμπληρώσαμε 20 μέρες από την επίσημη έναρξη των μετακινήσεων! Η ομάδα του νομού μας έχει βαλθεί να…ταράξει τα ήρεμα νερά της φετινής μεταγραφικής κίνησης στον πιθανολογούμενο όμιλο της Γ’ Εθνικής (με εξαίρεση την Καστοριά που έχει ήδη ξεπεράσει τις 15) και με τις μέχρι τώρα προσθήκες δείχνει πως έχει μεγαλεπήβολα σχέδια!

Έτσι μετά τους Νίκο Τόπκα, Σάκη Ρίσσου, Γιώργο Κοκόλη, Χρήστο Ζαρογιάννη, Θωμά Θεοδωρίδη, Μάκη Δημητριάδη, Αντώνη Καρατάσο, Γιώργο Καμνή και Μιχάλη Σπυρίδη η σημερινή μέρα περιελάμβανε την τυπική ολοκλήρωση του δανεισμού (υποσχετικής) τριών παικτών από τη Βέροια Κ20, οι οποίες αποτελούν το καλύτερο…deal μέχρι στιγμής δεδομένου ότι οι παίκτες προέρχονται από μία πολύ γεμάτη χρονιά αλλά και γιατί παρά το νεαρό της ηλικίας τους έχουν παραστάσεις από το πρωτάθλημα υποδομής της Super League, απέναντι στην…αφρόκρεμα των υποδομών της κατηγορίας.

Who is who

Σάκης Βόλτσης (φωτ.αριστερά) : Ο 18χρονος (17/8/1995) τερματοφύλακας διακρίνεται για τις πολύ καλές εξόδους του, εκμεταλλευόμενος το ύψος και την ταχύτητα του. Στο περσινό πρωτάθλημα με την Κ20 αγωνίστηκε σε 14 αγώνες και δέχτηκε 2 κίτρινες κάρτες. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία Σκύδρας, από τον οποίο μεταγράφηκε στον Νέο Πυρσό Πετριάς, όπου παρέμεινε για 1,5 χρόνο. Οι πολύ καλές εμφανίσεις του προκάλεσαν το ενδιαφέρον της Βέροιας και μετά τη δοκιμή που ακολούθησε, έγινε μέλος της Κ20.

Αντώνης Κουκουράκης (φωτ.μέση) : Ο 19χρονος (06/01/1994) μέσος αποτελεί έναν από τους πλέον διακριθέντες της περσινής πολύ καλής πορείας της Κ20 και δείγμα της εμπιστοσύνης του Στέφανου Γαϊτάνου αποτελούν οι 24 συμμετοχές σε 3ο αγωνιστικές αλλά και τα 5 τέρματα. Δεν είναι λίγες οι φορές που παρασύρεται από τον ενθουσιασμό και τον δυναμισμό του, εξ ου και οι 10 κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα! Την περίοδο 2011-2012 αγωνίστηκε στην Κ20 του Ολυμπιακού, έχοντας πολύ καλή παρουσία, ο…συνωστισμός όμως στην “ερυθρόλευκη” ακαδημία και η μακροχρόνια πολιτική της ομάδας να μην εκμεταλλεύεται τα μικρότερα τμήματα, τον ανάγκασαν να επιστρέψει στη Βέροια.

Αργύρης Μουρατίδης (φωτ.δεξιά) : Ο 18χρονος (15/07/1995) μεσοαμυντικός προέρχεται επίσης από μια “γεμάτη” χρονιά, έχοντας 22 συμμετοχές και 1 τέρμα. Σκληροτράχηλος επίσης, δέχτηκε 9 κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα, βοήθησε όμως πολύ αμυντικά αλλά και στη μεσαία γραμμή όποτε χρειάστηκε. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νέα Γενεά Νικομήδειας, συνέχισε στον Νηρέα και βρέθηκε στη Βέροια Κ20 κατόπιν επιλογής του Στέφανου Γαϊτάνου.

*Δείτε σε λίγο την 12η μεταγραφή των Λευκαδίων που μόλις ανακοινώθηκε!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected