Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Λευκάδια – Χρήστος Αντωνίου ο επόμενος…

ΑΝΤΩΝΙΟΥΔεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε το άρθρο με τις τρεις προσθήκες των παικτών από τη Βέροια Κ20, ακούσαμε το…καμπανάκι που μας ειδοποιούσε για νέα μεταγραφή. Και ω του θαύματος, πάλι Λευκάδια! Η “κυανόλευκη” ομάδα κατάφερε να ολοκληρώσει και τυπικά τις προσθήκες τεσσάτων παικτών μέσα σε μία μέρα, ενώ κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τις θα συμβεί τα μεσάνυχτα, όταν και παραδοσιακά ανακοινώνει μεταγραφές!

Η 12η προσθήκη είναι ο 18χρονος μέσος του Μακροχωρίου, Χρήστος Αντωνίου ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιο του σήμερα το μεσημέρι μετά από μία τυπική εκκρεμότητα με την ελευθέρας από την προηγούμενη ομάδα του. Ο νεαρός αριστεροπόδαρος χαφ δοκιμάστηκε για αρκετό διάστημα μετά το τέλος του πρωταθλήματος από τον Νίκο Παπανώτα και έπεισε για την αξία του παρά την πληθώρα δοκιμών εκείνη την εποχή.

Who is who

Ο Χρήστος Αντωνίου είναι 18 ετών (12/05/1995), έχει ύψος 1.73 και βάρος 65 κιλά. Στο περσινό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Μακροχωρίου αγωνίστηκε σε μόλις 4 παιχνίδια (150 αγωνιστικά λεπτά), όλα ως αλλαγή. Προέρχεται από την Ακαδημία Βέροιας και διακρίνεται για τον πολύ καλό χειρισμό της μπάλας αλλά και την ταχύτητα του. Στα Λευκάδια θα συναντήσει δύο συμπαίκτες του από το Μακροχώρι, τους Χρήστο Ζαρογιάννη και Θωμά Θεοδωρίδη.

Χρήστος Αντωνίου : “Να πάρω τις ευκαιρίες που δεν είχα…”

Το Imathia Sports News επικοινώνησε με τον νέο μεταγραφικό απόκτημα των Λευκαδίων, ο οποίος ήταν φανερά ανακουφισμένος από το αίσιο τέλος που είχε η μετακίνηση του στον ΠΑΣ, ενώ αναφέρθηκε με πικρία στην περσινή χρονιά : “Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στα Λευκάδια. Ήρθα σε μια ομάδα που από την πρώτη στιγμή διαπίστωσα πως είναι οργανωμένη σε όλους τους τομείς και είμαι υπερήφανος που είμαι μέλος αυτής. Ευελπιστώ να πάρω τις ευκαιρίες που δεν είχα την περσινή χρονιά, για να ανταποδώσω αφενός την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι των Λευκαδίων, αλλά και για να αποδείξω πως άξιζα περισσότερες στο πρωτάθλημα που τελείωσε”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected