Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

To Imathia Sports News στην παρουσίαση του Γιάννη Προβίδα

IMAG2933

πηγή : fckozani.gr

Ο έμπειρος επιθετικός Γιάννης Προβίδας είναι η τρίτη μεταγραφική κίνηση της Κοζάνης στην προσπάθεια που κάνει η διοίκηση να ενισχύσει την ομάδα ώστε αυτή να πρωταγωνιστήσει στο ερχόμενο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής 2013-14.

Ο 38χρονος Γιάννης Προβίδας έχει ένα από τα «βαρύτερα» βιογραφικά της νέας Γ’ Εθνικής καθώς έχει παίξει συνολικά σε 394 παιχνίδια επαγγελματικών κατηγοριών (117 στην Α’ Εθνική, 177 στην Β’ και 100 στην Γ’), έχοντας σημειώσει συνολικά 97 γκολ (20 στην Α’, 54 στη Β’ και 23 στη Γ’).

Ο Γιάννης Προβίδας είναι γεννημένος στις 19-11-1975, κατάγεται από την Κρανέα Ελασσόνας και ξεκίνησε επαγγελματικά το ποδόσφαιρο την σαιζόν 1992-93 στην Λάρισα στην Α’ Εθνική.

Ο Προβίδας αγωνίστηκε στους «βυσσινί» για 7 σαιζόν (4 στην Α’ Εθνική και 3 στη Β’ Εθνική), ενώ στη συνέχεια έπαιξε για 3 σαιζόν στη Βέροια (σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική).

Στη συνέχεια ο Προβίδας αγωνίστηκε σε Αθηναϊκό (Β’), Προοδευτική (Α’), Κέρκυρα (Β’), Πανηλειακό (Β’), ΠΑΣ Γιάννενα (Γ’), Καστοριά (Β’), Δόξα Δράμας (Γ’), Βύζαντα Μεγάρων (Γ’), Αγιο Δημήτριο (Β΄), Ασπρόπυργο (Δ’ και Γ’) και Εορδαϊκό 2007 (Γ’).

Τις τελευταίες δύο σαιζόν ο Προβίδας αγωνίστηκε στον Πυργετό Λάρισας στη Δ’ Εθνική.

Η διοίκηση της Κοζάνης καλωσορίζει τον Γιάννη Προβίδα και του εύχεται καλή επιτυχία στην νέα του ομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected