Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αγροτικός Αστέρας – Νέο ξεκίνημα με το βλέμμα στο…αύριο!

Διλμπέρης ΠαναγιώτηςΠαρουσία περίπου 50 οπαδών που έδωσαν δυναμικό παρών και με τις ιαχές του έδωσαν άλλο τόνο στο γήπεδο οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία σήκωσαν τα μανίκια και ρίχτηκαν στην δουλειά καθώς οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις όλων στο στρατόπεδο του Αστέρα φτάνουν μέχρι την άνοδο. Το παρών έδωσε σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας με μπροστάρη τον πρόεδρο Χρόνη Αρετάκη, το νέο προπονητικό επιτελείο με τον προπονητή Παναγιώτη Διλμπέρη και με τον βοηθό προπονητή Τάσο Κατσαμπή, αλλά και το νέο ρόστερ της ομάδας το οποίο απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Καρανίκας, Μπεκιάρης, Καραμουκίδης, Γιώτας, Θεοδωρίδης, Γεωργιάδης Κ, Σαμουηλίδης, Βαφέας, Παπατζίκος, Κωφός, Κουκουλέκης, Κανίδης, Δρίτας, Αθανασιάδης, Ταταρίδης, Χουνουζίδης, Σουρλής, Σπάχης, Βαφέας, Έππας, Χασιρτζόγλου, Γουσίδης, Ψαρίας, Αμπατζίδης, Ντούκα, Βλάχος, Μελίδης, Ξενιτίδης.

Αρετάκης: “Καινούργιο ξεκίνημα”

Στο νέο ξεκίνημα του Αγροτικού Αστέρα τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά στάθηκε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας Χρόνης Αρετάκης. “Γίνεται φέτος ένα καινούργιο ξεκίνημα, μια καινούργια αρχή, έχουν γίνει αρκετά πράγματα στην ομάδα φέτος. Υπάρει πίστη ότι θα πάμε καλά. Έχουμε ένα κράμα εμπειρίας και ταλέντου όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ενώ και στο διοικητικό θέλουμε να έχουμε καλή διαχείριση. Είμαστε καλά οργανωμένοι και θα μπούμε στο νέο πρωτάθλημα με στόχους πρωταθλητισμού που δεν το κρύβουμε ότι είναι η άνοδος”.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Ευόσμου τόνισε ότι: “Θα γίνουν άλλες 2-3 προσθήκες που αφορά στην θέση του σέντερ-φορ όσο και στα άκρα της επίθεσης. Και ότι άλλο θέλει ο προπονητής θα το αποκτήσουμε. Κάναμε ένα κορμό που θέλαμε και από εδώ και πέρα θα κινηθούμε πολύ προσεκτικά”.

Αναφορικά με την υπόθεση απόκτησης του Νέστορα Στεφανίδη υποστήριξε: “Είναι αλήθεια ότι ο Νέστορας Στεφανίδης είναι στους στόχους μας και μέσα στις επόμενες ημέρες ίσως έχουμε κάτι θετικό”.

Διλμπέρης: “Πρωταρχικός στόχος η άνοδος”

Ως κυρίαρχο στόχο την άνοδο στην Football League έθεσε ο νέος προπονητής του Αγροτικού Αστέρα Παναγιώτης Διλμπέρης. “Ξεκινάει μια χρονιά για τον Αστέρα που προσπαθεί να κάνει δυο πράγματα ταυτόχρονα. Πρώτα απ’ όλα να μπορέσει να σταθεί όρθιος στα πόδια του οργανωτικά καθώς πέρασε κάποια πέτρινα χρόνια στο χώρο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος ενώ ταυτόχρονα μέσα από αυτήν την προσπάθεια η ομάδα να ανέρθει στην πιο πάνω κατηγορία. Αυτά τα δυο πράγματα είναι αλληλένδετα και μέσα από την καλή οργάνωση και προσπάθεια θα έρθει η άνοδος. Και μέσα από αυτήν την προσπάθεια τόσο εγώ όσο και οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό για να έρθει η άνοδος”.

Για τις μεταγραφές ο κ. Διλμπέρης τόνισε: “Όλα γίνονται βάσει ενός πλάνου. Έχω κάνει τις εισηγήσεις στο πρόεδρο. Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί . Είμαστε κοντά σε κάποια άλλα παιδιά και αναμένεται να σχηματιστεί το παζλ που θα μας δώσει δυναμική για τον στόχο της ανόδου”.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στην Κουτσούφλιανη Νάουσας στις 7 Αυγούστου και η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί στις 20 Αυγούστου. Το παρών στο γήπεδο του Ευόσμου έδωσαν οι βετεράνοι Ντίνος Κούης και Γιάννης Βένος.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected