Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Κοζάνη – “Πνεύμονας”…ποιότητας!

kozanh_mpoulgkouridhsΣε μία ακόμη προσθήκη προχώρησε η πρωταθλήτρια του 3ου ομίλου της Δ’ Εθνικής. Χθες το πρωί, στα νέα γραφεία της Κοζάνης βρέθηκε ο Δημήτρης Μπουλγκουρίδης (φωτ), ο οποίος υπέγραψε παρουσία του πρόεδρου της ομάδας κ. Αγάπιου Γαβριηλίδη, μελών του ΔΣ αλλά και του αρχισυντάκτη του Imathia Sports News, Αργύρη Τσιγγενόπουλου, που βρέθηκε στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας για το ρεπορτάζ. Ο 29χρονος μεσοαμυντικός αποτελεί την 6η φετινή προσθήκη για τους “ερυθρόλευκους” (Νίκος Πιπινίκας, Κώστας ΜαλούταςΑγησίλαος Κουτσομήτρος, Παύλος Σαμαράς και Γιάννης Προβίδας), με τον πρόεδρο της ομάδας να δηλώνει πως αφήνει…παραθυράκι για ακόμη μεταγραφή που αν αποφασιστεί θα ανακοινωθεί πριν την έναρξη της προετοιμασίας (Πέμπτη 1/8 στις 18.30 η πρώτη συγκέντρωση).

Η έλευση του Δημήτρη Μπουλγκουρίδη αποτελεί μία πολύ σημαντική προσθήκη για τους πρωταθλητές, καθώς μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις τόσο της μεσαίας γραμμής όσο και της άμυνας, ενώ η πλούσια εμπειρία του από υψηλότερο επίπεδο θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα. Ο πρώην παίκτης του ΦΑΣ Νάουσα, είχε εξαιρετικές προτάσεις από ομάδες της Κρήτης (η αρραβωνιαστικιά του εργάζεται στην Ιεράπετρα), όμως η προσέγγιση του προέδρου κ. Γαβριηλίδη ήταν το “κλειδί” της συμφωνίας με τον “ερυθρόλευκο” σύλλογο.

Δείτε τι δήλωσαν αμέσως μετά τις υπογραφές ο κ. Αγάπιος Γαβριηλίδης και ο Δημήτρης Μουλγκουρίδης :

Who is who

Ο Δημήτρης Μπουλγκουρίδης είναι 29 ετών (19/11/1984) και κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε την καριέρα στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες, Συγκεκριμένα το 2003-04 στη Δόξα Δράμας (Γ’), από το 2004-05 έως το 2007-08 στον Αγροτικό Αστέρα (δύο χρονιές στη Γ” και δύο χρονιές στη Β” Εθνική), το 2008-09 στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (Β’) και το 2009-10 στον Βισαλτιακό Νιγρίτας (Γ’). Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Ιεράπετρας Κρήτης (Δ’) ενώ πέρυσι (2012-13) στην Νάουσα (Δ’). Με την κυανόλευκη φανέλα είχε 17 συμμετοχές και 1479 αγωνιστικά λεπτά. Χαρακτηριστικό του γνώρισμα η εξαιρετική του φυσική κατάσταση, που του επιτρέπει να τρέχει για 90′ αλλά και οι πολύ καλές τοποθετήσεις του σε θέση άμυνας.

Ιδρύουν τον….Μπουλγκουριδιακό!

Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίσσεται στην οικογένεια του Δημήτρη, που ίσως αποτελεί ρεκόρ! Ο 29χρονος μεσοαμυντικός είναι ο πρώτος από τα επτά αγόρια της οικογένειας, από τα οποία τα έξι…κλωτσούν το τόπι και μάλιστα οι πέντες φόρεσαν τη φανέλα του ΠΑΟΚ! Ο Γιώργος Μπουλγκουρίδης είναι 27 ετών και αγωνίζεται στον Απόλλων Αρναίας (Α1 Ερασιτεχνική Χαλκιδικής) όπου έχει συμπαίκτη τον τέταρτο κατά σειρά αδερφό, τον Λευτέρη. Ο τρίτος Αλέξανδρος αγωνίζεται στην Αθλητική Ένωση Διαγόρας Νέας Πλάγιας Χαλκιδικής, ομάδα Β’ Ερασιτεχνικής.

Ο πέμπτος της πολυμελούς οικογένειας είναι ο Ηλίας, ο οποίος αγωνίζεται στον Άρη Κ15 και μάλιστα σύμφωνα με τα λεγόμενα των προπονητών στην ομάδα αποτελεί εξαιρετικό ταλέντο και δείχνει από μικρός πως το μέλλον του ανήκει. Ο προτελευταίος ετοιμάζεται για το πρώτο του ποδοσφαιρικό δελτίο ενώ ο έβδομος ακολουθεί…κατά πόδας (5 ετών).

Εμείς ευχόμαστε στην οικογένεια Μπουλγκουρίδη να είναι πάντα ευτυχισμένη και δεμένοι, γιατί αυτός είναι άλλωστε ο θεσμός της οικογένειας. Ελπίζουμε τα όνειρα του…Μπουλγκουριδιακού να πραγματοποιηθούν και ευχόμαστε κάθε μέλος της “ομάδας” να έχει την τύχη που του αξίζει…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected