Κατηγορίες
K20 - K17 - K15 - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Η οργάνωση και ο σχεδιασμός

σουρλαςΤο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όπως το γνωρίζουμε τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει τοπικό χαρακτήρα, όπως είθισται άλλωστε και στα προηγμένα ποδοσφαιρικά κράτη. Εντούτοις, οι διαφορές είναι…χαώδεις και τις περισσότερες φορές δεν πρέπει καν να μπαίνουμε σε διαδικασία σύγκρισης. Στη χώρα μας και ειδικά στις κατά τόπους ΕΠΣ οι παίκτες που αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα έχουν τον τίτλο “ερασιτέχνες”, κάτι που βέβαια έχει αλλοιωθεί ως προς τον χαρακτήρα του από τη στιγμή που οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές αμοίβονται.

Υπάρχουν όμως και αρκετές (ελπίζουμε…) εξαιρέσεις, εξαιτίας του ζήλου και της αυταπάρνησης των παραγόντων οι οποίοι λειτουργούν σε άλλα πλαίσια, που κατά γενική ομολογία είναι αυτά που θα έπρεπε να υφίστανται. Στην Ημαθία, ένας από τους συλλόγους που παρουσιάζουν εξαιρετική λειτουργία στους περισσότερους τομείς και οι άνθρωποι του προσπαθούν καθημερινά με μεράκι για το καλό της ομάδας είναι ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων.

Η διοίκηση του σωματείου, έχοντας αφήσει στο παρελθόν συμπεριφορές που έβλαψαν το τον ιστορικό σύλλογο και έχοντας πάρει άριστα στον επικοινωνιακό τομέα (καθημερινές αναφορές στα τεκτενόμενα στην ομάδα μέσω του blog www.trikala-imathias,blogspot.gr) δημιουργεί και φέτος μία ομάδα ανταγωνιστική,  με νέο προπονητή και παίκτες που κατά 90% παρέμειναν από την περσινή χρονιά.

Εντούτοις υπήρξε και η δέουσα ενίσχυση, με την προσθήκη έμπειρων αλλα και νεαρών παικτών, ενώ σήμερα προστέθηκε ακόμη ένα “λιθαράκι”. Πριν λίγο η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου Δημήτρη Σούρλα από τη Βέροια Κ20, έναν παίκτη που κατά γενική ομολογία θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα που ανέδειξε η περιοχή. Την περίοδο 2011-2012 είχε μία εξαιρετική χρονιά με την ΑΕ Αλεξάνδρειας στη Δ’ Εθνική, όντας μάλιστα ο καλύτερος μαθητής στο σχολείο, δείγμα της ατομικής πειθαρχίας και αυτοεκτίμησης.

Πέρσι επιλέχθηκε από τον Στέφανο Γαϊτάνο να επανδρώσει την ομάδα της Κ20 και στο πρωτάθλημα Υποδομών της Super League πραγματοποίησε 8 συμμετοχές, καθώς στον δεύτερο γύρο δεν συμμετείχε στις υποχρεώσεις της ομαδας λόγω των σπουδών του σε Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected