Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Απόλλων Καλαμαριάς – Παναιτωλικός (1-2) Για 38′ ο Πασιαλής

παντζιαραςΟι «κοκκινόμαυροι» ηττήθηκαν από τον Παναιτωλικό με 2-1, σε ένα πολύ δυνατό φιλικό που διεξήχθη στη Νάουσα, όμως έδειξαν να βρίσκονται σε καλό δρόμο εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Η ομάδα του Αγρινίου μπήκε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι και στο 14ο λεπτό έκανε το 1-0 με τον Μπόγιοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός σούταρε, η μπάλα αποκρούστηκε από τον Καρατζιοβαλή, όμως έφτασε και πάλι στον παίκτη των «κυανοκίτρινων» που με δεύτερη προσπάθεια, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Απόλλων στη συνέχεια προσπάθησε να ισορροπήσει και τα κατάφερε σε σημαντικό βαθμό, ισοφαρίζοντας μάλιστα σε 1-1 στο 36ο λεπτό: από ωραίο συνδυασμό των Ναλμπάντη και Λιόνη, ο τελευταίος με ωραίο πλασέ έκανε το 1-1. Τα πανηγύρια των «κοκκινόμαυρων» δεν κράτησαν όμως πολύ, καθώς στο 41ο λεπτό ο Πασάς εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα και με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές από τους Ανδρέα Παντζιαρά και Μάκη Χάβο και είναι λογικό να χαθεί η αναμενόμενη ομοιογένεια. Ο Μελισσάς είχε οριζόντιο δοκάρι για τον Παναιτωλικό στο 55ο λεπτό, ο Σφακιανάκης είχε δύο ακόμη καλά σουτ που απέκρουσε ο Βαλσαμάκης, ενώ και ο Γοδόι μια προσπάθεια που δε βρήκε στόχο.

Η σύνθεση του Απόλλωνα: Καρατζιοβαλής (46′ Βαλσαμάκης), Πιτσόκος (58′ Σακκάς), Λιόνης (60′ Μυλώσης), Κισκαμπάνης (46′ Μανουσαρίδης), Καπίας (83′ Βέντζιος), Βέργος (66′ Κτιστόπουλος), Μωυσίδης (66′ Παντελιάδης), Βεσελίνοφ (46′ Αλμπάνης), Ναλμπάντης (54′ Προβατίδης), Δρόσος (46′ Πασιαλής, 84′ Λουιζίδης), Γκουγκουλιάς (46′ Λι Κουάντιο).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected