Γ Εθνική / Τοπικά

Λαμία – Με Περικλή Αμανατίδη στον πάγκο!

αμανατίδηςΟ Περικλής Αμανατίδης παρότι είχε προτάσεις από ομάδες της Β’ Εθνικής αλλά και ομάδα της Σούπερ Λιγκ επέλεξε να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην ιστορική ομάδα της Λαμίας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής! Βασικότατος λόγος ήταν ο τρόπος προσέγγισης που είχε ο Έλληνας τεχνικός από τον “ισχυρό” άνδρα των “κυανόλευκων”, Πανουργιά Παπαϊωάννου!

Έτσι λίγη ώρα μετά τις 7 επήλθε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και ανακοινώθηκε επισήμως από τον σύλλογο της Λαμίας:

«Ο ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει ότι ο νέος προπονητής της ομάδας θα είναι για δύο χρόνια ο Περικλής Αμανατίδης. Η διοίκηση επέλεξε έναν άνθρωπο αναγνωρισμένης αξίας με στόχο διετίας την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Περικλής Αμανατίδης έχει πέντε ανόδου στην προπονητική του καριέρα και μία συμμετοχή στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και από την πλευρά του πιστεύει ότι θα συμβεί το ίδιο και με τη νέα του ομάδα! Ο Έλληνας προπονητής κατά το παρελθόν έχει εργαστεί στους εξής συλλόγους: Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης (πρωτάθλημα και άνοδο από ‘ σε Γ’), Ποσειδώνας Νέων Πόρων (δύο ανόδους από Δ’ σε Β’), Αγροτικός Αστέρας (πρωτάθλημα και άνοδο από Γ’ σε Β’ και συμμετοχή στα ημιτελικά Κυπέλλου Ελλάδας), Νίκη Βόλου (άνοδος από τη Γ’ σε Β’), ΠΑΣ Γιάννενα, Κοζάνη, Βέροια, Καλλιθέα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και Μακεδονικό.

Να σημειωθεί ότι ο Αμανατίδης θα έχει βοηθό τον Λάκη Παπανικολάου και γυμναστή τον Γιώργο Αδάμ, ο οποίος έχει εργασεί σε από Άρη, Ολυμπιακό Βόλου, Πανσερραϊκό, Ανόρθωση, ενώ κατάγεται από τη Λαμία.

Λίγο μετά τη συμφωνία ο Περικλής Αμανατίδης δήλωσε στη mikriliga.com: “Πιστεύω ότι είναι ένα μεγάλο μέγεθος η ομάδα της Λαμίας, αλλά δεν κρύβω ότι με κέρδισε ένας καθαρός λόγος από τον Πανουργιά Παπαϊωάννου που έχει ξεκάθαρο τον στόχο μέσα στο μυαλό του!”

mikriliga.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected