Λευκάδια – Μεταγραφή λογικής και…επιπλέον ανταγωνισμού!

28Το…τρένο σφύριξε και η τρελή πορεία που έχει πάρει φαίνεται πως δεν έχει σταματημό! Οι προσθήκες πλέον ξεπέρασαν τις 15 τον αριθμό και μάλιστα η σημερινή επίσημη ανακοίνωση (το Imathia Sports News το γνωρίζει αμέσως μόλις πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του προέδρου με τον παίκτη στη Βέροια πριν 5 μέρες) αφορά ένα “βαρύ” όνομα στο Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο.

Ο λόγος για τον Σωκράτη Λαμπριανίδη, ο οποίος αποχώρησε πριν μία εβδομάδα από τον Αχιλλέα Νεοκάστρου όντας νταμπλούχος με την “ασπρόμαυρη” φανέλα. Η μεταγραφή του 27χρονου μέσου αποτελεί προσωπική επιτυχία του προέδρου της ομάδας κ. Γιάννη Καλαϊτζίδη ο οποίος με προσεκτικές κινήσεις προσέγγισε τον έμπειρο χαφ και τον έπεισε να ενταχθεί στο δυναμικό των Λευκαδίων. Μία μεταγραφή που ανεβάζει σημαντικά την ήδη ποιοτική μεσαία γραμμή του ΠΑΣ και δημιουργεί τεράστιο ανταγωνισμό για την ενδεκάδα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μας αναμένεται να αποκτηθεί ακόμη ένας παίκτης στη μεσαία γραμμή, ο οποίος είναι περισσότερο δημιουργικός και ιδιαίτερα ταχύς με τη μπάλα στα πόδια.

Ο Σωκράτης Λαμπριανίδης, ο οποίος κατάγεται από το Μετόχι Ημαθίας, αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα κάθε μεταγραφικής περιόδου και η περσινή μετακίνηση του από το Μακροχώρι στον Αχιλλέα Νεοκάστρου ήταν από τις πλέον ηχηρές της εποχής. Την  περσινή χρονιά πέτυχε 5 τέρματα στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής ενώ συνέβαλε τα μέγιστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Ο ύψους 1.82μ και βάρους 80 κιλών μέσος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ΑΕ Αλεξάνδρειας, Νίκη Αγκαθιάς, Αετό Σκύδρας και Μακροχώρι.

Οι επόμενες κινήσεις για την ομάδα των Λευκαδίων αφορούν τη θέση του φορ και του χαφ όπως γράψαμε παραπάνω, με τις δύο περιπτώσεις να έχουν εντοπιστεί και να απομένουν οι τελικές διαπραγματεύσεις για την ολοκλήρωση τους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected