Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Πανθρακικός – Εθνικός Γαζώρου (1-1) Για 90′ ο Κουκόλης!

γαζωρος φασηΙσόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο Εθνικός Γαζώρου με τον Πανθρακικό, στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής. Στο πρώτο ημίχρονο ο σερραϊκός σύλλογος δημιούργησε ευκαιρίες με τον Παπαδόπουλο, τον Γαϊδαρτζή και τον Ναστέφσκι. Οι Πράσινοι, από την άλλη, είχαν δύο κεφαλιές με τους Μακρυδημήτρη και Χασομέρη που βγήκαν άουτ και δεν απείλησαν ουσιαστικά την εστία του Μέλκα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, έγιναν πολλές αλλαγές και για τις δύο ομάδες. Ο Εθνικός άνοιξε το σκορ, μετά από ωραία ενέργεια του Ναστέφσκι, ο οποίος τροφοδότησε τον Γαϊδαρτζή και με πλάσε, ο δεύτερος, έκανε στο 53ο λεπτό το 0-1. Στο 85ο λεπτό, μετά από σέντρα του Μαμούτ, ο Ιγκόρ με σουτ ισοφάρισε για τον Πανθρακικό σε 1-1, διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ του φιλικού αγώνα.

Πανθρακικός : Σέρεμετ (Αθανασιάδης), Σκλιοπίδης (Παπαγεωργίου), Χρηστου, Σαρακατσανος, Μακρυδημητρης (Εμπόου), Καθαριος (Ζδραβος), Τριανταφυλλου (Ντιογκο), Μπαϊκαρα (Ποποβιτς), Χασομέρης (Ιγκόρ), Ανδριοπουλος (Τζάνης), Ζεκίνια (Μαμούτ)

Εθνικός Γαζώρου : Μελκας (Παπαθανασίου), Νύρλος (Κωφοκώτσιος), Κουκόλης, Μουσικάκης (Σουκάντος), Μερεσιωτης, Παπαδοπουλος (Μεταλλίδης), Δεντσας (Χατζηδημητριου), Γαϊδαρτζής (Μεντής), Ναστέφσκι (Κωνσταντινίδης), Τζιουριτς, Σκέριαντς (Παπαβασιλείου).

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected