Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μακροχώρι – Οριστική η συμφωνία με Σταματέλο. Οι πρώτες δηλώσεις

CIMG4420Η σημερινή συνάντηση του προέδρου της ομάδας κ. Διονύση Βούλγαρη με τον Σπύρο Σταματέλο, ουσιαστικά επισφράγισε τη χθεσινή προφορική συμφωνία και ο 28χρονος πορτιέρο παραμένει στο Μακροχώρι για τρίτη χρονιά! Μία πολύ σημαντική και ουσιαστική κίνηση του ισχυρού άνδρα της Ένωσης, που δίνει το δικαίωμα στον Κώστα Αραμπατζή να νιώθει…ασφάλεια κάτω από τα δοκάρια.

Οι αποχωρήσεις πρωτοκλασάτων παικτών από το περσινό ρόστερ είχε επιφέρει ανησυχία στις τάξεις των φίλων της ομάδας, καθώς οι Σάκης Μπάκανος, Χρήστος Ζαρογιάννης, Περικλής Βελλίνης, Νίκος Ξαγοράρης, Θωμάς Θεοδωρίδης αποτέλεσαν παρελθόν για τον σύλλογο έπειτα από μία πετυχημένη χρονιά στη Δ’ Εθνική. Οι μέχρι τώρα προσθήκες αρκετών ταλαντούχων νεαρών παικτών αλλά και των Ηλία Ελευθεριάδη, Μωυσή Τριανταφυλλίδη, Δημήτρη Καφέ, όπως επίσης οι ανανεώσεις των Πέτρου Σαλέπη, Χάρη Συμεωνίδη, Γρηγόρη Ηλιάδη, Τάσου Τσακαλίδη, Δημήτρη Βούλγαρη έχουν αντιστρέψει το κλίμα και φαίνεται πλέον πως οι “ασπρόμαυροι” θα είναι και φέτος πρωταγωνιστές.

Σπύρος Σταματέλος : “Όχι μεγάλα λόγια, μόνο δουλειά και προσπάθεια”

Το Imathia Sports News, αμέσως μετά την οριστική συμφωνία, επικοινώνησε με τον έμπειρο γκολκίπερ ο οποίος εμφανώς ικανοποιημένος χαρακτήρισε δύσκολη τη χρονιά που έρχεται ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις διαπραγματεύσεις και στην εμπιστοσύνη της διοίκησης προς το πρόσωπο του : “Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά…Όλοι γνωρίζουμε πως πλέον η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δη στο ερασιτεχνικό έχει δημιουργήσει μία πολύ “γκρίζα” ατμόσφαιρα γύρω από αυτό. Οι δυσκολίες πλέον είναι μέσα στη ζωή και όσοι από μας ασχολούμαστε με το άθλημα πρέπει να είμαστε εγκρατείς στα λόγια και φειδωλοί στις πράξεις. Με δουλειά και υπομονή θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να έχει μία ακόμη επιτυχημένη χρονιά”, ήταν τα πρώτα λόγια του Σπύρου Σταματέλου έπειτα από την οριστική συμφωνία για την ανανέωση του.

Θυμίζουμε πως την περσινή χρονιά ο ύψους 1.84 τερματοφύλακας του Μακροχωρίου ήταν ο πρώτος σε λεπτά συμμετοχών της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, καθώς αγωνίστηκε σε 19 ματς έχοντας 1710 αγωνιστικά λεπτά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected