B ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

ΑΣ Ειρηνούπολης – Γενική…επιστράτευση!

15121_10200145484665008_167638069_nΗ φετινή ειδησεογραφία όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, όπως θα έχετε διαπιστώσει, αφορά κυρίως τις ομάδες της Γ’ Εθνικής αλλά και της Α1 Ερασιτεχνικής αφού οι σύλλογοι των μικρότερων κατηγοριών επιλέγουν μέχρι στιγμής κινήσεις συγκεκριμένες και χωρίς…τυμπανοκρουσίες.

Ο ΑΣ Ειρηνούπολης όμως έχει βαλθεί φέτος να ταράξει την…ηρεμία της Α2 και με τις μέχρι τώρα κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, φαίνεται πως ο πήχης έχει μπει πολύ ψηλά. Έτσι μετά τις προσθήκες των Γιώργου Σαμψωνίδη, Στέφανου Κορυτσαίου, Αλέξη Παπαδόπουλου, Σάκη Μπάκανου και Αντώνη Χαρίση, ο πρόεδρος των “ερυθρολεύκων” ήρθε σε συμφωνία με τον Παναγιώτη Καραμεταξά, έναν από τους πλέον έμπειρους παίκτες και με παραστάσεις από υψηλότερο επίπεδο.

Who is Who

Ο Παναγιώτης Καραμεταξάς είναι 37 ετών (24/05/1976), έχει ύψος 1.81 και βάρος 80 κιλά. Αγωνίζεται τόσο ως στόπερ όσο και ως αμυντικό χαφ, ενώ είναι εξαιρετικός στον χειρισμό της μπάλας. Την περσινή χρονιά με τη φανέλα του ΦΑΣ Νάουσας είχε 16 συμμετοχές και 1283 λεπτά συμμετοχής, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πολύ καλή πορεία της ιστορικής ομάδας. Στα πρώτα χρόνια της καριέρας του ανήκε στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, ενώ αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Λύκους, Ολυμπιακό Γαλατάδων, Αναγέννηση Γιαννιτσών, ΟΦ Ιεράπετρας, Εργοτέλη και Μέγα Αλέξανδρο Γαλατάδων.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected