Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Και…εγέννετο φως!

τουνελΦτάσαμε αισίως στις 10 Αυγούστου και πολλοί από τους αναγνώστες μας, με μηνύματα επί καθημερινής βάσεως, εξέφραζαν την απορία για το τι μέλλει γενέσθαι στον πρωταθλητή Αχιλλέα Νεοκάστρου. Πολλοί μας ρωτούσαν για το αν υπήρχε το ενδεχόμενο να μη δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα, με τον καιρό πλέον να περνά απειλητικά. Το ρεπορτάζ του Imathia Sports News στο στρατόπεδο των “ασπρόμαυρων” ήταν καθημερινό, όμως δεν υπήρχε καμία ουσιαστική εξέλιξη και όσες προσπάθειες για τη δημιουργία νέας διοίκησης αλλά και συνεργασίας με τον νέο προπονητή Τόλη Τερζή, έπεφταν στο κενό.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην ομολογουμένως μεγάλη υπομονή του έμπειρου τεχνικού, ο οποίος είδε το προηγούμενο διάστημα να αποχωρούν παίκτες που είχε ζητήσει να παραμείνουν αλλά και την μεγάλη απροθυμία αρκετών ,μεταγραφικών στόχων να περιμένουν τις εξελίξεις στους πρωταθλητές. Από την άλλη πλευρά, η αποχώρηση του γενικού αρχηγού Άρη Βενιόπουλου ήρθε να…ταράξει τα νερά, ο οποίος όπως αποκλειστικά είχε δηλώσει στο Imathia Sports News, είχε απογοητευτεί από την κατάσταση που διαμορφωνόταν.

Σήμερα όμως…ξημέρωσε μια νέα μέρα για τον Αχιλλέα Νεοκάστρου! Έπειτα από έναν μήνα περίπου αντεγκλίσεων, συζητήσεων, διαπραγματεύσεων και ρίξεων, ο Τόλης Τερζής, αφού πήρε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από τους κ.κ. Μπούθα και Μπούρα, “πάτησε” γήπεδο και με την παρουσία 12 συνολικά παικτών πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν. Ο έμπειρος τεχνικός έχει εκπονήσει ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα προετοιμασίας, έτσι ώστε η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στις 31 Αυγούστου, όταν και ξεκινάνε οι επίσημες υποχρεώσεις με το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Οι παίκτες που έδωσαν το παρόν ήταν οι Βαγγέλης Μηλιώτης, Αργύρης Κουβατσίδης και Γιώργος Φασίδης από το περσινό ρόστερ, οι νεοαποκτηθέντες Δημήτρης Σίμος, Κώστας Παπαδόπουλος, Αντώνης Παπαδόπουλος, Ισαάκ Τεπετός (ο ίδιος σε επικοινωνία που είχαμε πριν λίγο μας τόνισε ότι δεν έχει ολοκληρωθεί τυπικά η μεταγραφή) της ΑΕ Αλεξάνδρειας, Χρήστος Δημόπουλος από τον Εθνικό Κλειδιού, Χρήστος Αράπος από τον Φίλιππο Μελίκης αλλά και οι Δημήτρης Κατσιγιαννόπουλος της ΑΕΠ Βέροιας, Αλέξης Καφές του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας οι οποίοι συζητούν το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Επόμενος στόχος του Τόλη Τερζή, σε συνεργασία με τη διοίκηση της ομάδας, η ανεύρεση των παικτών που θα κάνουν την ομάδα ανταγωνιστική αλλά και θα προσφέρουν τις λύσεις για τη δύσκολη χρονιά που έρχεται. Οι στόχοι, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έχουν ήδη εντοπιστεί ενώ έχουν γίνει συζητήσεις και με δύο παίκτες που μέχρι πρότινος βρισκόταν στο δυναμικό της ομάδας ώστε να παραμείνουν και τη νέα χρονιά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected