Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νέα πρόκληση για τον Δημήτρη Σίμο – Αναλαμβάνει προπονητής σε ομάδα της ΕΠΣ Εύβοιας

Μια νέα σελίδα στην ποδοσφαιρική του διαδρομή ανοίγει ο Ημαθιώτης στην καταγωγή Δημήτρης Σίμος, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟ Πολιτικών για τη σεζόν 2026-27 στη Γ’ ΕΠΣ Εύβοιας. Ο νεαρός προπονητής επιστρέφει στον σύλλογο, όπου την περίοδο 2024-25 αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής, καταγράφοντας σημαντική παρουσία στην αμυντική γραμμή.

Με παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες και πολυετή παρουσία στο ευβοϊκό ποδόσφαιρο, ο Σίμος καλείται πλέον να οδηγήσει την ομάδα από τον πάγκο, διαδεχόμενος τον Κώστα Καραγκούνη και αποτελώντας το πρώτο κομμάτι του σχεδιασμού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση της ομάδας :
“Μια νέα σελίδα στην ποδοσφαιρική του διαδρομή ανοίγει ο Ημαθιώτης στην καταγωγή Δημήτρης Σίμος, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟ Πολιτικών για τη σεζόν 2026-27 στη Γ’ ΕΠΣ Εύβοιας. Ο έμπειρος ποδοσφαιράνθρωπος επιστρέφει στον σύλλογο, όπου την περίοδο 2024-25 αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής, καταγράφοντας σημαντική παρουσία στην αμυντική γραμμή. Με παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες και πολυετή παρουσία στο ευβοϊκό ποδόσφαιρο, ο Σίμος καλείται πλέον να οδηγήσει την ομάδα από τον πάγκο, διαδεχόμενος τον Κώστα Καραγκούνη και αποτελώντας το πρώτο κομμάτι του σχεδιασμού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.”

moserlx-gif-1
error: Protected