Γ Εθνική / Τοπικά - Διάφορα

Κοζάνη – Δύο νικές, μία ισοπαλία στο τουρνουά της Νεάπολης

κοζανη8Την Τρίτη 13-8-2013 η Κοζάνη συμμετείχε σε τουρνουά τριών σαρανταπεντάλεπτων παιχνιδιών που έγινε στη Νεάπολη Κοζάνης. Εκτός από τους “ερυθρόλευκους” συμμετείχαν η γηπεδούχος Ακαδημία Βοΐου και η ΑΕ Κοζάνης, δύο ομάδες του Α’ Τοπικού της ΕΠΣ Κοζάνης.

Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο παιχνίδι του τουρνουά η ΑΕ Κοζάνης νίκησε την Ακαδημία Βοΐου με 1-0. Στο δεύτερο παιχνίδι Ακαδημία Βοΐου και η Κοζάνη αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2. Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν την Κοζάνη και προηγήθηκαν με 2-0 χάρη σε γκολ που σημειώσαν ο Χάλος στο 14′ και ο έμπειρος Αραβόπουλος στο 30′. Η Κοζάνη μείωσε σε 2-1 στο 38′ με πέναλτυ που εκτέλεσε ο Σίμος Ντεμιράϊ και ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό (45′) με γκολ που σημείωσε ένας νεαρός υπό δοκιμή παίκτης από τη Φλώρινα.

Κοζάνη : Κοκκινίδης, Κουτσομήτρος, Συμεωνίδης, Μαλούτας, Καραμπατζάκης, Μπέμπης, Ντεμιράϊ, Χαματάϊ, Κεΐσογλου, Ταφαρλής, παίκτης υπό δοκιμή.

Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι του τουρνουά η Κοζάνη επιβλήθηκε της ΑΕ Κοζάνης με 2-0, με τέρματα που σημείωσαν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στο 7′ και ο Νίκος Πιπινίκας στο 40′.

Κοζάνη : Κοκκινίδης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Η. Τσικόπουλος, Ι. Τσικόπουλος, Ντεμιράϊ, Πιπινίκας, Ταφαρλής, Κυρ. Παπαδόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Πάτσιος και Δάμου.

*fckozani.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected